2821
2789

سلام پسرمن تازه۹ماهش تموم شده ولی چهاردستوپانمیره غلت میزنه و باکمک هم میتونه بشینه ولی ازدمر شدن متنفره وقتی دمرش میکنم جیغ میزنه و برمیگرده به کمر

یکمم شُله وقتی به حالت ایستاده میگیرمش اکثروقتا پاهاشونمیزاره زمین میبره بالا ولی بعضی مواقع هم فشارمیده روزمین بخدا دارم ازفکروخیال دیونه میشم

هفته پیشم چکاپ بردمش پیش دکترش گفت هیچ مشکلی نداره بچت وتا دوسه ماه دیگه زمان داره واسه چهاردستوپا ولی من به هزارتاچیزفکرمیکنم داغون شدم اصن نه خواب دارم نه خوراک فکرم فقط شده بچم

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

پسر منم خیلی دیر و البته کم چهار دست و پا رفت...و البته خیلی یهویی......بعدشم سریع یاد گرفت راه بره.نگران نباش اگه دکتر گفته چیزی نیست... مقایسه هم نکن

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگران نباش پسر منم 9 ماهگی به زور میتونست بشینه تازه اونم با کمک هی ولو میشد ولی یکسالگی قشنگ راه افتاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نمیدونم چرا بعضی مادرا الکی اینقدر استرس به خودشون میدن

بعضی بچه ها اصلا چهار دست و پا نمیرن یهو بلند میشن راه میرن،احیانا ننشوندیش؟؟بچه هایی که یادشون میدی بشینن اغلب دیر راه میفتن و اینکه تا ۱۸ ماهگی برای راه رفتن فرصت داره

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

خواهر من بچم چهار سالشه تااااازه جمله دو کلمه ای اونم ناقص و نامفهوم میگه که فقط خودمون میفهمیم چی میگه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عجله نکن خب دکتر گفته مشکلی نداره

همش میگم یه چیزی هست ولی این دکترنمیفهمه حتی اوندفعه بردمش پیش یه دکتردیگه اونم گفت هیچ مشکلی نیست بازاینسری بردمش پیش دکترخودش تادوسه روزبعدش که ازپیش دکترمیام خیالم راحته بعدش دوباره هی به خودم میگم این دکترهیچی حالیش نیست یه چیزی هست ولی نمیفهمه

پسر منم خیلی دیر و البته کم چهار دست و پا رفت...و البته خیلی یهویی......بعدشم سریع یاد گرفت راه بره. ...

لعنت به مقایسه که خواه و ناخواه میادالبته خیلیشم بخاطرحرف اطرافیانه ولی من دارم ازفکروخیال نابودمیشم

نگران نباش پسر منم 9 ماهگی به زور میتونست بشینه تازه اونم با کمک هی ولو میشد ولی یکسالگی قشنگ راه اف ...

پسرمنم باکمک میشینه هی ولو میشه

یه روزی خیلی نزدیک به خودت میخندی که چرا الکی غصه خوردم همچین راه بره که خسته بشی ازدستش همه حالت ها ...

من فقط میگم خدایا راه بره چهاردستوپابره بدنش سفت بشه احساس میکنم شله اصن هیچ اشکالی نداره بزنه همه وسایلموبشکنه فقط راه بره