2777
2789
عنوان

پرخاشگری

29 بازدید | 4 پست

بچه سه ساله همش عادت داره الکی بزنه

البته تقصیر خودمون هم هست مثلا یکی از خواهرام یا برادرم اذیتش میکرد اونو میگرفتم تا این بچه بزنتش ولی الان شده عادت یکی اذیت کنه با دست یا یه چیزی میاره میزنتش

چیکار کنم بنظرتون!؟

این چه کاری بوده اخه.... اولا بهش بگیر اجازه نداره کسیو بزنه کسی هم اجازه نداره اونو بزنه . اینو چند باریی بهش بگید تا بعد یه ۷ ۸ بار توی ذهنش بره.و بهش بگید هرکی خواست بزنتش باید زودتر دستشو بگیره و بگه اجازه نداری منو بزنی .

خودتون هم متقابلا همبنکارو کنید دستشو به ارومی بگیرید بگید اجازه نداری منو بزنی بعد هم محیط رو ترک کنید و محل ندید ان شالله جواب میده اینکار. از تسهیلکر کودو و مختصص کودک یادگرفتم و روی دختر من جواب داد البت دختر من یکی دو ساله بود و یادشم نداده بودیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=403482520]این چه کاری بوده اخه.... اولا بهش بگیر اجازه نداره کسیو بزنه کسی هم اجازه نداره اونو بزنه .

فقط ما نبودیم یک مورد این بود که وقتی منو میزنم من وای دردم گرفت و... این هیجان رو بچه دریافت میکنه و مثل بازی میبینه ولی نمیدونه که این مثبت هست یا نه

تازگیا که به اینکه منو میزنم واکنش نشون نمیدم متوجه شدم

و اینکه بچههنوز حرف زدن روبلد نیست این روش هم امتحان کردم ولی یجورایی حس کردم تعجب کرد بعد که چند بار بهش گفتم سعی کرد ازم دور بشه

نمیدونم چرا