2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه تو شهر کوچیکی بخر ولی تهران فک کنم گیر میدن چون پلاک نمیشه و قاچاقه

هیچ جا پلاک نمیشه

شهر کوچیکم انگشت نما میشی

اتفاقا تهران زیاده و چون زیاده گیر نمیدن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
هیچ جا پلاک نمیشهشهر کوچیکم انگشت نما میشیاتفاقا تهران زیاده و چون زیاده گیر نمیدن

آره الان هرجا میرم خیلی خانوم موتور سوار زیاده ،حتی خانومایی که تو مشاور املاک کار میکنن با موتور میان خونه نشون میدن میرن ،

آره الان هرجا میرم خیلی خانوم موتور سوار زیاده ،حتی خانومایی که تو مشاور املاک کار میکنن با موتور می ...

اره دقیقا خیلی زیاد شده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
هیچ جا پلاک نمیشهشهر کوچیکم انگشت نما میشیاتفاقا تهران زیاده و چون زیاده گیر نمیدن

میدونم

ولی شهر کوچیک پلیس کاری نداره خیابونا هم خلوته راحت میشه رفت و امد کرد باهاش

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
میدونم ولی شهر کوچیک پلیس کاری نداره خیابونا هم خلوته راحت میشه رفت و امد کرد باهاش

تهران اصلا پلیس کاری نداره با موتورسواری خانوما

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792