2821
2789
عنوان

طلاهاتون رو کجا میذارید

7812 بازدید | 200 پست

من همشون رو توی یه جعبه میذارم بعدشم یه کیف بشدت چندش دارم هیچکس دستشو نمیزنه بهش زیر تخت البته شوهرم میدونه و گرنه ۱۰۰ بار میخواست بندازه کیفه رو ولی وقتی بقیه بیان حتی نزدیکش نمیشن حتی خاک داره😂😂

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

بگم دزدا ایده میگیرن🤪

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگم دزدا ایده میگیرن🤪

ما ساختمونمون ۲۰ طبقه هست و در ورودی ۲۴ نگهبانی میدن و حتی مهمون رو خودت باید بری پایین بگی اوکی مهمون منن اجازه بده

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

حتما دور طلاهات الومینیوم بکش و یک باتری هم بزار داخلش بعد بزار تو کیفت با طلایابم پیدا نمیشه

چه جالب

زیر تخت گردگیرش کن

زیر تخت تمیزه این کیفه برای استتار خاکیه😂

ا کجا معلوم دزد نیستی ؟ترفند میخوای

خوب نظر نده چرا تهمت میزنی حالا انگار کیلو کیلو طلا دارین ت خونهاتون

2825
2823
2791
2779
2792