2777
2789

خواهر کوچیکم خیلی شلوغ میکنه اذیت میکنه باباشم بدتره همش طرفدار دخترشه خیر سرممیخوام واسه کنکور بخونم ولی اصلا نمیشه واقعا بعضیا چجوری با این شرایط درس میخونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تو سروصدا میتونی درس بخونی؟

اره مهم نیس کر میشم موقع درس خوندن

برو تو اتاق

من ک ابجیم انقد وابسته ام هرجا برک دنبالمه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خب من دارم با وجود دخترم لیسانس میگیرم

هنوز نمیتونه حرف بزنه کوچولوعه و شیر میخوره اما اراده داشته باش که به اهدافت برسی اگه برات مقدوره برو کتابخونه شهر درس بخون

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

زود بخواب و زود بیدار شو مثلا ساعت ۴ تا ۵ صبح وقتی که خوابه.

گوش گیر استفاده کن، موقع حل سوال از موسیقی بی کلام و کلا نویز استفاده کن، مثل صدای آب و بارون و..

اگه شرایطش داری برو پانسیون یا کتابخونه.

اره مهم نیس کر میشم موقع درس خوندنبرو تو اتاقمن ک ابجیم انقد وابسته ام هرجا برک دنبالمه

این اصلا ازم خوشش نمیاد که فقط میخواد اذیت کنه فایده نداده تو اتاقم برم

متاسفانه من مشکل تمرکز دارم باید تو سکوت در بخونم

این اصلا ازم خوشش نمیاد که فقط میخواد اذیت کنه فایده نداده تو اتاقم برممتاسفانه من مشکل تمرکز دارم ب ...

چرا خواهرته خب با محبت میتونی درستش کنی یواش یواش

اها

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره