2821
2789

بچه ها باهمدیگه هماهنگ کردن یکی دو هفته دیگه برن بیرون

دلم میگیره

کاش منم دعوت میکردن

ولی نگفتما چون دوست دارم بیشتر وقتا دعوت بشم

اخه تنهایی بهم خوش نمیگذره وقتیکه میرم

یسریام هستن بهم میگن بریم بیرون، باهاشون نمیرم چون دوست دارم فقط اونایی که خودم میخوام باشن

راهکار میدین دیگه دلم نگیره ناراحت نباشم؟

جامعه بیماره اجتماعی بودن لزومی نداره!

راهکاری که ندارم ولی ناراحت نباش چون پیامد خوبی نداره

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راهکاری که ندارم ولی ناراحت نباش چون پیامد خوبی نداره

اگه راهکار نداری چرا میای پیام میذاری وقت ماهم میگیری

اگه راهکار نداری چرا میای پیام میذاری وقت ماهم میگیری

جالبه وقت من ارزشی نداره الان؟!

عیب نداره حالا من حرفم رو میگم

خب ببین عزیزم خیلی چیزا دست من و شما نیست و چاره ای جز پذیرش نداریم...

میدونم ناراحتی و کاملا درکت میکنم چون تو شرایط مشابه این بودم

ولی غصه خوردن و فکر و خیال فقط نابودت میکنه

از الان خودت رو عادت بده که چیزای مهم تری واسه فکر کردن هست

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

جالبه وقت من ارزشی نداره الان؟!عیب نداره حالا من حرفم رو میگمخب ببین عزیزم خیلی چیزا دست من و شما نی ...

خخخ بعد تازه دوستای خودم که دعوت میکنن دوست ندارم بااونا برم، میخوام با ادمای کلاسمون باشه فقط😐

دیگه غرور نمیذاره ابجی😂

اينجوري باشي اونام سختشونه با تو باشن و بهت نميگن

تو هم اگه دوستشون هستي حقت هست با اونا باشه و اون جمع ب تو هم تعلق داره نبايذ خودت رو بخاطر غرور يا افكار منفي محروم كني از اوقات خوش

خخخ بعد تازه دوستای خودم که دعوت میکنن دوست ندارم بااونا برم، میخوام با ادمای کلاسمون باشه فقط😐

دوستات کیان مگه

2825
2823
2791
2779
2792