2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

297 بازدید | 50 پست

آیا کسی تا حالا زایمانی طبیعی داشته ک دانشجو پسر بیاد بالا سرش اگه اره توضیح بدین تا چ اندازه دست میزنن و.....

بیمارستانی میخوام زایمان کنم ک دانشجو پسر داره

حالا موندم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکان ک داره خودم دیروز رفتم دیدم پر بود دانشجو پسر

وا شاید پرستارن یا رزیدنتن

ماما همه خانومن ینی کدوم پسری راضی میشه بره مامایی بخونه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ندیدم

مسول بی حسی کمر که کلا مرد بود سزارین بودم

یه خانم زایمان سخت داشت طبیعی بود و بچه گیر کرده بود و جیغ داد میکردن دکتر مرد اومد افتاد رو شکم خانومه با فشار بچه دنیا اومد

برای بقیه خانم بود دکتراشون

اصلا چرا مرد باید دکتر زنان زایمان شه🤔

بله

ببخشید ولی خندم گرفت چطور همچین چیزی ممکنه اتاق زایماندیگه زنونه ترین جای دنیاس اون زانوی بنده خدا هیچ جوره حجاب نداره

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

حالت خوبه دانشجو پسر تو اتاق زایمان طبیعی چیکار میکنه باز سزارین بود ی چیزی تو طبیعی غیر ممکنه اصلن غیر ممکنم نباشه زنا خودشون منع میکنن بیاد بالا سرش فک کن اونجا لنگات بازه داری جرر مبخورع با جیغ بچتو بدنیا بیاری ی مردم بروبر نگات کنه 😑

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤