2777
2789

سلام مامانا.

دخترم 40روزش سده و 4روزه هیچ مدفوعی نکرده و فقط بادمیده و گاها درد میکشه.خیلی روش هارو تست کردم.ماساز شکم.ورزش پا.گوش پاک کن و مقعد.چرب کردنش.خوراک خودم.😭😭😭تاثیرنکرده.خواهشا اگرتجربه ای دارید دریغ نکنید.

فراموش نکنید نی نیم 40روزشه 

اجرتون با خدا😘😘😘

خدایا..راضی ام به رضای تو که ایمان دارم تو بهترین خیر را برای من می خواهی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادمجون ملین هست بخور اما خیلی سرده پشتش نبات بخور.اگر درد نمیکشه اشکالی نداره طبیعی هست.دلشو چرب کن بعد با پارچه نخی ببندی هم خوبه

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
چرا بچه رو اذیت میکنی هنوز چهل روزشه  شیر خودتم فقط میخوره تا ده روز دو هفته اگه بیقراری نکر ...

وای هستی جون فک کن دوهفته شیر بخوری و هیچی پس ندی..پس اینا کجا میره.خیلی وحشتناکه 😭😭😭😭😭

وای هستی جون فک کن دوهفته شیر بخوری و هیچی پس ندی..پس اینا کجا میره.خیلی وحشتناکه 😭😭😭😭😭

شیر خودتو مگه نمیخوره فقط

عزیزم شیرخوار اسمش روشه فقط شیری میخوره ک ی بخشی از اون شیرم ابه

غذای جامد نمیخوره ک

بعدم شاید شیر شما اون چربی اون قوت زیادو نداره اکثرش جذب بدنش میشه

بهتر بچت تپلی هم میشه

چه شربتی.معرفی کنید ازادبخرم

دختر من 6 ماهش بود لاکتوز داد اما نمیدونم ب درد بچه شما میخوره یا نه.ببر دکتر خیالت راحت تره گناه داره.یبوست اصلا خوب نیس ها

خدایا بابت تمام داشته هایم شکر گزارم.😍

مامانای گل ممنون از هم فکریتون مهربونا.یبویت دخترم تااوایل ماه سوم تولدش ادامه داشت و بعدبرطرف شد.خداروشکر.فکرکنم روند تکمیل سیستم گوارشش بود.