راستش خودم خیلی بهش اعتقادی ندارم 🥲ماجراش درباره مادرم هست و شغلش آزاده ... هروقت که یکنفر تو مغازه اش ازش تعریف کردند سردرد میشه و سه روز خونه نشین میشه .. همیشه همینطوری میشه .. خودش میاد میگه من الان تغییر کردم ؟ چون ازم تعریف کردند فرداش تا سه روز ما تو خونه داستان داریم 🥲🥲.. دیشب هم یکنفر ازش تعریف کرد و امروز بخاطر سردرد خوابیده ... توروخدا از یکی تعریف میکنید یک ماشالایی چیزی بیارید ...هیچی دیگه دلم واسه مامانم گرفته ... امروز صبح هم با کابوس بیدار شدم.. بابام گفت مامانت سردرده
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
واقعا خیلی بده میان از آدم تعریف میکنن باعث گرفتاری میشن
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
خیلی نگرانش میشم آدمی که ساعت پنج صبح بیدار میشه چطوری الان خوابش میبره
بازم اعتقاد نداری؟🫠واقعا خیلی بده میان از آدم تعریف میکنن باعث گرفتاری میشن
چرا با این وضعیت مگه میشه اعتقاد نداشت ...نه اینکه کامل نداشته باشم خودمم هروقت از یکی تعریف میکنم میگم ماشاالله یا سعی میکنم اصلا تعریف نکنم ...
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
شبا خوابش کامل نیست .یعنی در شب ممکنه چند بار بیدار شه .من خودم شده ساعتها خوابیدم چون هی تو خواب ...
نه کلا صبح ها ساعت پنج صبح بیدار میشه یعنی همیشه همینجوری بوده از وقتی که بچه بودم ... خوابش سبک نیست .....فقط هرکسی ازش تعریف میکنه سردرد میشه و تا سه روز سردرد ادامه داره ... آخه یکبار یا دو بار هم این اتفاق نیفتاده ... چندین بار افتاده