2777
2789
عنوان

کیا از زایمان میترسن😖

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 36 پست
یاخدا من نمیتونممم باهاش کنار بیام ولی چرا سزارین نکردی؟

اسمش روشه طبیعی وقتی میتونم چرا نیارم ننیذونم زنای ایرانی چراعاشق سزارین هستیم؟ دیونم شکممو ۷لایه جر بدم؟جراحی کنم؟ بعد لایه لایه نمیدوزن اینا بهم میچسبه چسبندگی میارم احتمال جمع شدن شکم بعد سزارین کمه من بعد طبیعی باشگاه میرم شکمم عالی تخت اونایی ک سزارین بودن معمولا زیر شکم داشتن و همه حرکاتو نمیرفتن نمیتونستن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش روشه طبیعی وقتی میتونم چرا نیارم ننیذونم زنای ایرانی چراعاشق سزارین هستیم؟ دیونم شکممو ۷لایه جر ...

چون اکثر کسایی ک میترسن سزارین میکنن بخاطر همین گفتم 🙄

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟

ای بابا 🥲برا بچه باید ی خورده ریزززه غذا ریخت چون اکثرا کم اشتهان 😂

تو بگو یه قاشق=/ گاهی همونم نمیخورن تو باید بخوری از اونورم وقتی زن خونه میشی باز دو سه قاشق ته قابلمه اصافه میاد=/ اونم نمیدونی چیکار کنی میخوریش=/ باز گشنت میشه یه ته بندی میکنی سیر که شدی شوهرت میرسه تازه باید بشینی با اونم بخوری و علل دیگه😂😂