2777
2789
عنوان

کیا از زایمان میترسن😖

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دخترم 3 سالشه بعد زایمان فرم بدنم بهم ریخته وزنم خیلی بالا رفته و ...کمر درد هم دارم

دختر منم بهمن ۴ سالش میشه. منم چاق تر شدم ولی خب از اولش که خیلی بهتریم باشگاهم بریم میشیم مثل اولش نگران نباش چند کیلو اصافه به داشتنشون می ارزه

دختر منم بهمن ۴ سالش میشه. منم چاق تر شدم ولی خب از اولش که خیلی بهتریم باشگاهم بریم میشیم مثل اولش ...

چرا اکثر خانوما بعد بچه دار شدن چاق میشن؟ خاله من لاغر شد 😑

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست؟

منی ک ی امپول میزدن تاهمین چندسال پیش چندنفری میگرفتنم ک جیغ نزنم

زایمان طبیعی کردم پاره شدم بقیه خوردم وامپول عین نقل شده برام

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
منی ک ی امپول میزدن تاهمین چندسال پیش چندنفری میگرفتنم ک جیغ نزنم زایمان طبیعی کردم پاره شدم بقیه خو ...

یاخدا

من نمیتونممم باهاش کنار بیام

ولی چرا سزارین نکردی؟

چرا اکثر خانوما بعد بچه دار شدن چاق میشن؟ خاله من لاغر شد 😑

چند تا چیزه یکیش اینکه خود بارداری استرس و ریزه خواری داره. از اونور بعد زایمان طبعمون سرد میشه سوخت و سازمون کمتر میشه از اونور توی بارداری و شیر دهی که ادم ضعف میکنه عادت میکنیم به زیاد خوردن بعد بچه رو از شیر میگیریم ولی هنوز معدهه گشاده🥲 باز بچه رو غذا میدیم غذاشو نصفه میذاره بریزی دور اسرافه بخوریمم چاق میشیم که مفمولا میخوریم😑

چند تا چیزه یکیش اینکه خود بارداری استرس و ریزه خواری داره. از اونور بعد زایمان طبعمون سرد میشه سوخ ...

ای بابا 🥲

برا بچه باید ی خورده ریزززه غذا ریخت چون اکثرا کم اشتهان 😂