2777
2789
برامن لبنبات کلابودسیب زمینی باروم زمینی ومایت  اره درست بودهمش رعایت کردم خوب شدالانم که کلاخ ...

خوشبحالت توروخدادعاکن بچه منم خوب بشه از۵ ماهگی انقددکتربردم ک دیگه ناامیدم

چن سالشه ؟اخه چراپس نشون ندادمن خودم ب حبوبات گوشت قرمزسیب زمینی ‌‌‌‌‌کرفس خیلی چیزاشک دارم 

پسرم الان 5سال ونیمشه من تو5ماهگی واسش تست پوستی داده بودم راستی به سویاهم بعدانشون داداینواینجوری فهمیدم که بدفعه شیرسویادادم بهش توپی میش رگه خون دیدم چون به شیرم الرژی داشت رگه خون دیده بودم  دکتدگفت سویام نخوره 

ولی الان میخوره دیگه موردنداره

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم الان 5سال ونیمشه من تو5ماهگی واسش تست پوستی داده بودم راستی به سویاهم بعدانشون داداینواینجوری ف ...

چقدطول کشیدخوب بشه دکترگف میزان الرژیش کمه ولی علائم زیادبخداکیج شدم خودمم دیگه تحمل گشنگی ندارم

چن سالشه ؟اخه چراپس نشون ندادمن خودم ب حبوبات گوشت قرمزسیب زمینی ‌‌‌‌‌کرفس خیلی چیزاشک دارم 

پسرمن به سیب زمینی داشت خیلیم شدیدبود

چیزاییدکه شک داری نده 

گوشت هم ارخانواده لبنیاته باللخره پروتتین حیوانیه تست کن کم بده ببین واکنشش چحوریه 

برامقعدشم کالاندولابزن خوب میشه

پسرم الان بینیش کیپ میشه 

زیرچشش یکم کبوده بعضی وقتابیشتربعضی وقتاکمترلبش پوسته میده 

ابریزش بینی خلط زیلد

این علایم اصلانیوداوابل بودکنترل شده مثلاتادوسال 

ولی امسال زمستون پدرم دراومدهنوزم داره انگارسرماخورده س ولی نیس همش الرژیه

وخدایی که بشدت کافیست
چقدطول کشیدخوب بشه دکترگف میزان الرژیش کمه ولی علائم زیادبخداکیج شدم خودمم دیگه تحمل گشنگی ندارم

سیب زمینی رویسال ازادشدماست وپنیروکره وخامه یسالونیم شیرازدوسال وچهارماه 

ولی من اللنم بااینکه خوب شده  براش شیربدون لاکتوزپاک یاپاژن میخرم خودمم همونومیخورم خیلی خوبه واجب نبس بچه ای که سابقه داره رواذیتش کنیم این شیرابراهمین ادماس دیگه 

بادوم روهم نه گفت بالای 6سال براش تست کن 

وخدایی که بشدت کافیست
شربت عوارض نداره ب من گف ک فقط رژینورعایت کن دارونده دیگه نمیدوم چی درسته

نه دیگه این علایمش روکنترل میکنخ باعث میشه ازاسم جلوگیری بشه 

نه باباچه عوارضی ندادنش بدتره 

اابته شایدعلایم پسزت کمتره ولی من هرکیودیرم اکثرازاریتن رومیخورن واس الرژی تادوسال دادیعدقطع کردبعداونم هروقت سرمامیخوردتا10ردز

الانم که علایم الرژیش بخاطرسرماخوردگیای زیادتشدیدشدسینگولرراده بهش 

پسرمت اینقدفشنگ علایم تنفسیش کنترل سده بودبادارومن فک نمیکردم چندتاسرماخوردگی پشت هم اینجوری بهمش بریزه واقعاادم درمدنده مبشه داروحریف الرژیش نمیشه مگراینکه یددره مصرف کنه بعدا

رایتی بستنی هم ندیاخیلی بدترمیکنه

وخدایی که بشدت کافیست