2821
2789
عنوان

امروز با اینکه باردار نبودم ولی

244 بازدید | 20 پست

رفتم تو برنامه "یک زن" تو گوشیم و برای خودم بارداری رو فعال کردم🙂💔

داغون شدم ۲ ساله الان اقدامم با وجود مصرف هزار دارو هنوز مادر نشدم

دوماه نشستم کلی دارو خوردم پریودم منظم شد خدا رو شکر ( مشکل تنبلی دارم) ولی بازم این ماه ک قرار بود ۲ آذر بشم هنوز نشدم من حتی الان داروهام تمام شد

با خودم گفتم حتما باردارم ولی بیبی چکم منفی بود💔😔

همسرمم مشکلی نداشت فق یکممم خیلی کم تحرک اسپرمش کم بود

واقعا چرا اینشکلیه اوضاعمون😔💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم باردار نمیشم فقط'تحرک نداره شوهرم همین و بس

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
تنبلی تخمدان درمان کن و تحرک همسرت تا باردار بشیداصلاح سبک کنید جعتتون

اصلاح سبک هم کردم بابا این شورشو دراورده خوب نمیشم اصلا انگار

یکی بهم گفت تخمدوناش اصلا خیلی داغون تنبل بوده و با معجزه عسل و سیاهدونه بعد یکماه باردار شده

ولی من هر غلطی ک میکنم نتیجه نگرفتم تاحالا

بخدا روزانه تا ۱۰ قرص میخوردم ولی😭

قرص ویتامین سی هم خودت هم شوهرت از اسن جویدنیا بخورین

میخک رو دم کن بخور هم خودت هم شوهرت

بعدشم بهش فکر نکن

یه مدت برا خودت و بدون قصد بارداری اقدام داشته باش

به این فکر نکن که بشه

و منتظر نباش

اگه شدنی باشه میشه

۲سال چیزی نیس.

برای تنبلی تخمدان گرمیجات مصرف کن.صبح ناشتا عسل و سیاهدونه هم خودت هم شوهرت مصرف کنن.عسل طبیعی ک اگه باشه عالیه.آب پیاز ناشتا یه استکان بجوشون پیاز نارنجی بخور آبشو.طعم زهر میده اما خب میارزه.شب ها هنگام خواب شکمت زیر ناف کشاله های ران رو با قطره ی سیاهدونه ماساژ بده.هنگام ظرف شستن آب ب شکمت نپاشه.زنجبیل با اب و نبات قاطی کن بخور.وقتی پریودی چای کوهی هر صبح ناشتا یه استکان بخور.برای بیشتر شدن تحرک اسپرم شوهرتون باید دارو مصرف کنن

روز یکشنبه با بدن پاک ینی غسل گردنت نباشه و وضو داشته باشی از صبح تا ظهر فرصته

رو به قبله بشینی سوره مزمل رو با اعراب گذاری بنویسی رو کاغذ سفید بی خط با مداد یا خودکار آبی

بعد که تموم شد زیر کاغذ یه کاسه بذار بعد یه لیوان آب بردار بریز رو کاغذ که کل ایه هایی که نوشتی خیس بشه و اون اب بریزه داخل ظرف

حین انجام این کار نیتت رو هم بگو مثلاً داری آب میریزی بگو به نیت باردار شدنم تو همین ماه

بعد اون اب رو بریز تو یه اسپری آب

یه مقدارشو ب نیت بارداری بخور

و باقیش رو اینجوری کن

مثلاً بپاش به لباست بگو باردار شدم با این لباس برم سنو و آزمایش

بپاش رو شکمت

بپاش به خونه بگو به این نیت که باردار شدم بچم بیاد اینجا بازی کنه و .... اینجوری انجام بده

من نتیجه دیدم و چله زیارت عاشورا به نیابت از شهید نوید صفری هدیه به آقا امام حسین ع

و سه روز پشت هم تو خلوت بدون اینکه بینش حرف بزنی هروز ۵۳۰ بار صلوات حضرت زهرا بخون

چله سوره نمل بزن گوگل نیز نی سایت هست اونم بخون

من ازینا نتیجه گرفتم

عزیزم نمیدونم تا چه حد معتقدی و اعتقاد به ائمه داری ولی با اینا ببند مطمعنم پشیمون نمیشی از حضرت رقی ...

بخدا قسم باورت نمیشه ولی خیلی توسل کردم ، اتفاقا من خیلی بهشون اعتقاد دارم ولی ....

2825
2823
2791
2779
2792