شرایطو کامل میگم شاید طولانی شه ولی خواهش میکنم کمکم کنید اگه میخواین بگین فیکه اینا من نگفته حرف شمارو قبول دارم لطفا تاپیکو ترک کنید
من واقعا به راهنمایی خانمای ناز اینجا نیاز دارم
آقا پسر ۲۵ ساله،اهل مرکز استانمون،خارج درس خونده،خانواده به شدت سطح بالا،خودش چندتا مغازه داره دو تا ماشین داره که قیمت یکی از ماشیناش هم قیمت کل ماشینا و دستگاهای پدر منه،پدرشون چند تا پاساژ مرکز شهر دارن خلاصه وحشتناک پولدار
قطعا بابت وضیعت مالیش خانوادم راضین ولی من نمیخوام مبنی رو این بزارم چندتا مشکل دارم🥲😥😢
۱.آقا پسر صرفا منو دیده به گفته خودش تو یک نگاه دلباخته من شده و خواستگار اومدن و اصرار داره من همه جوره میخوامت ولی من واقعا منطقم اجازه نمیده باور کنم همچین پسری عاشق منه خیلی معمولی شده
۲.به شدت از اختلاف مالیمون و طبقاتیمون خجالت میکشم همش خودمونو مقایسه میکنم و میگم فردا چیزی شه هی میکوبه سرم میگه تو هیچی بودی
خودمم واقعا حس هیچ بودن دارم کنارشون😢
من یک دختر کاملا عادی از خانواده ای روستایی و عادی،در حد خودمون باغ و زمین داریم پدرمم رانندست ماشین سنگین داره با یه دستگاه مکانیکی سنگین دیگه سواری هم داریم وضعمون بد نیست،پدر و مادرم تحصیلات دانشگاهی آنچنانی ندارن،و در یک کلام کاملا عادی
خودم هم هنوز دانشگاه نرفتم ۲۰ سالمه مترجمی انگلیسی کار میکنم گاهی برای کنکور میخونم قیافم معمولیع ولی بقیه میگن خوشگلی دیشبم اینجا عکسمو گذاشتم گفتن خوشگلی ولی من زیاد قبول ندارم از فرم بینیم اینا راضی نیستم خلاصه کلا معمولی