2777
2789
چرا همه منا گزارش می کند اخه گناه کردم نظر دادم

خب آقای محترم گناهه واقن وارد تاپیکای زنانه بشین

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشی برای اون نیست فقط ازدواج

عزيزم من خيلى ساله ازدواج كردم! ☹️☹️☹️ والا هيچ فرقى نكرده!  گفتن بچه دار شى شير بدى درست ميشه! باردار هم شدم متاسفانه بچمو از دست دادم تو هفته ده... اوايل باردارى و بعد از سقط تا يكى دو ماه يكم بهتر شده بود اما باز شده مثل قبل

چرا میگی مرده خب مشکل داره مشکلشو اینجا مطرح کرده حرف نابجایی نزده اصلا مرد هم که باشه سوال پرسیده ت ...

وا تو چته بابا اول بفهمم بعدش بپر

اولین نفری ک پست گزاشته گفته  وقتی ازدواج کردی بزرگ میشه مرده یکم پیشم تاپیک منشوری زده بود

خدایا، لبخندهایم حاصل امیدم ب بزرگیِ توست ناامیدم نکن.
عزیزم من قبلا امضاتو خوندم...قصدمم مزاح بود.... یذره جنبه ام خوبه بخدا

عجغم بخدا منم منظور بدی نداشتم ببخش گلم 

الکسیس سانچزه  بازیکن فوتباله   کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه    حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا 
عجغم بخدا منم منظور بدی نداشتم ببخش گلم 

منم قصدم شوخی بود...نه اینکه بخوام کسی رو ناراحت کنم...فک میکنم تا حدودی خانوما منو میشناسن..چون همیشه برای خنده فقط ریپلای میکنم و هیچوقت برای مخخالفت باکسی ریپلای نکردم

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
منم قصدم شوخی بود...نه اینکه بخوام کسی رو ناراحت کنم...فک میکنم تا حدودی خانوما منو میشناسن..چون همی ...

خواهر من خیلی جاها میشنوم میگن اسمت فلانه خب بزا خوش باشن بعدش من شبا همه رو میکوبم سر شوهرم اون دیوونه هم برعکس ک رو هم گ. نوشته مجازیه کسی که منو نمیشناسه خیالی نیست 

الکسیس سانچزه  بازیکن فوتباله   کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه    حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا 
خواهر من خیلی جاها میشنوم میگن اسمت فلانه خب بزا خوش باشن بعدش من شبا همه رو میکوبم سر شوهرم اون دیو ...

بنده خدا شوهرت😂😂😂

بنده خدا شوهرت😂😂😂

باور کن خودش به غلط کردن افتاده یه شب شب اول اونقدر بچه ها گیر دادن شبش قرار مرار داشتیم زدم تو ذوقش خخخح

باور کن خودش به غلط کردن افتاده یه شب شب اول اونقدر بچه ها گیر دادن شبش قرار مرار داشتیم زدم تو ذوقش ...

😂😂😂😂😂