2777
2789
عنوان

پسرهستم زن بگیرم ، شاغل يا بيكار؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6979 بازدید | 126 پست
اسلام كه نه شوخیه ،  خرج ها سنگینه زن زندگی وقتی ازدواج میگنی با یه کیلو سیب زمینی انواع غذاها ...

از آبجی کوچیکترت می شنوی سمت دوستی نرو 

در هر صورتی اگر احساس کردی ک وقتشه زن بگیر

سنت هم کم نیس معقوله 

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
😎 عروسی پسرخالم هست چند وقته دیگه دوماد تازه میره ۲۳ 😂 ۴ سالم عقدن  بعد داداش تو که ۲۲ ساااا ...

نه باباااا😨 پس داداشم خوب تحمل کرده😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر بستگی به روحیات خودتان داره اینکه بدبین نباشین پر توقع نباشین کمال گرا نباشین و درکتون بالا باشه چون بالاخره شاغل بودن استقلال مالی و شخصیتی بیشتری داره ولی خوب محیط کار و اخلاق و خیلی مسائل دیگه هم مهمن کلا همه آدم ها کامل نیستن و فقط رو یه ملاک نمیشه زن انتخاب کرد

اگه فردا میخوای سرش منت بذاری که تو خونه داری و موقعیت نداری و از این حرفا همون زن شاغل بگیری بهتره

اهان ، اونوقت به گفته شما ، ایشون اگه اومد منت شغل و موقعیت و پولشو گذاشت چی؟

پس بهتره شاغل نگیرم، ها؟😏

از آبجی کوچیکترت می شنوی سمت دوستی نرو  در هر صورتی اگر احساس کردی ک وقتشه زن بگیر سنت هم کم ...

چشم آبجی کوچیکه نمیرم ، ازین دوستیا خیری نصیب ما میشد الان ایران گلستون بود با این فساد مخفی که افتاده تو جامعه

بیشتر بستگی به روحیات خودتان داره اینکه بدبین نباشین پر توقع نباشین کمال گرا نباشین و درکتون بالا با ...

همین دیگه محیط کار و اخلاق اینا مهمه

الان توی کار ما هستن دوتا پرستارن که دوتا شونم متاهلن یکی اقا یکی هم خانومه 

اینا با هم دوستن میگن میخندن و باهم میرن تا سرویس تو سرویس دست همم میگیرن تازه.بعدشم نمیدونم اتفاقات دیگه ای هم هست یا نه

کسایی رم داریم پاشو از گلیمش دراز تر نمیکنه .

بدبینی و پر توقعی اینجا پیش میاد دیگه مخصوصا برای مرد بعد میگن کمال گرایی...

نه باباااا😨 پس داداشم خوب تحمل کرده😂

اره بابا 😆خیلی 😂😂😂😂

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

چشم آبجی کوچیکه نمیرم ، ازین دوستیا خیری نصیب ما میشد الان ایران گلستون بود با این فساد مخفی که افتا ...

بی بلا

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕

توالت ته باغ؟؟؟🤔

عایا خودتی؟😁

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

هرپسری وارد سایت میشه همچی تمومه کاری  اهل خونواده نماز خون دوس دخمل هم نداره خوشتیپ هم هس ...

من اگه مجرد بودم مردی که تو نی نی سایت عضو بود رو اصلا قبول نمیکردم و یه این موضوع رو برای مرد یک ضعف بزرگ‌ میدونم.

نظر شخصی من اینه مرد نباید زیاد تو دست و بال خانوما وول بخوره چون اخلاقش بد و خاله زنک میشه. چه رسیده خود معرف و مشتاق بیاد تو جمعشون.

تصور کنید که تو یه دورهمی قاطی ۱۰۰۰ تا خانم نشستید و تعداد انگشت شماری مرد هم قاطی تونه.

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
من اگه مجرد بودم مردی که تو نی نی سایت عضو بود رو اصلا قبول نمیکردم و یه این موضوع رو برای مرد یک ضع ...

من به شخصه موافقم باهاتون ،ولی عصرقدیم نیست دیگه و به نظرم فکرای ما برای عصر قدیمه کمی که از اطرافیان بهمون رسیده 

چرا ابن حرفو میزنم؟ با توجه دهه هشتادیا بهتره یکم باهاشون بشینی اونوقت میبینی تفاوت هارو 

هر چند معتقدم که باید حدود زنان و مردان رعایت بشه 

و اینم بگم که وقتی انسان جایی میتونه کلی اطلاعات مفید راجب مهارت زندگی کسب کنه چرا نباشه

من خودم به شخصه تو همین نینی سایت خیلی چیزا یاد گرفتم که مثلا اگه حسادت بیش از حد مادرم به همسر اینده یا همسرم به مادرمو و یا هر چیزی شبیه این جور مسائل واکنش خوب نشون بدم

چون دیدم مثلا زنه خونه مادر شوهرش شام براش قرمه سبزی کمتر کشیدن اومده پست گذاشته دارم میترکم از دیشب دارم گریه میکنم  گوشت برام نزاشته بودن خخخخ😅

البته قبلا بیشتر بودم الان چند وقتیه اصلا نمیام تو سایت

بله خودمم     داستان های فول اچ دی و فوق ترسناک هر شب؟ عایا خودتی؟    

بلهههه!!! فووول اچ دی   داری ترغیبم میکنی دوباره بذارم  

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بلهههه!!! فووول اچ دی     داری ترغیبم میکنی دوباره بذارم    

نه تروخدا وسوسه نشو يه ملتو سرشبا بيخواب و جون به لب کردی!  

ولی  خوب ترسوندمتاااا دیگه پست نذاشتی  

چی شد دیگه نذاشتی؟