بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این دفعه دهک ۱تا۳رو دادن. البته من دهک۷ تاحالا نگرفتم
زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️
شماچیا دارین که دهکتون ۷،ازماهم ۷،ولی ازبرادرشوهرم وخواهرشوهرم که بالاترازمان دهکشون پایینتره
هیچی فقط حقوق کارمندی دارم دهکم ۷
همسرم ماشین خونه بنامشه دهک۹
زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️
اره عزیزم من بعد ازدواج جدا کردم رو خودم دیگه جدا واریز میشه. کالابرگ فقط بمن میدن۳۵۰
بله عزیزم میتونی جدا کنی .باید سرپرست خانوار همرات باشه تو بانک جدا میشه