2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دختر و پسر نداره کلا توجه بیش از اندازه ادمارو زده میکنه ولی خب لامصب من خودم کسی رو دوسداشته باشم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم دلم میخواد مدام باهاش ارتباط بگیرم ولی دخترایی ک بلدن موفق ترن

من چون امکان رسیدن صفر که هیچ ، منفیه اصلا ، برا همین لحظه به لحظه بروز میدم ، هرررررچی توی دلمه میگم. سبک دوست داشتنم اینه. دنیا دو روزه بذار عاشقی کنم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

الان من و شما که همجنسیم شبیه همیم؟؟چند نفر اینجا میتونی نشون بدی مثل هم باشن؟؟خودت بشناس طرف مقابلت ...

دقیقا

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

من چون امکان رسیدن صفر که هیچ ، منفیه اصلا ، برا همین لحظه به لحظه بروز میدم ، هرررررچی توی دلمه میگ ...

تو همچین رابطه ای بودم و دقیقا مثل شما

ولی خب طرف مقابل به اندازه ای که هستی باهات راه نمیاد

هر کسی یه مدله برا همه نمیتونی یه نسخه بنویسی

آدم ها نسبت به ظرفیتشون باید بهشون محبت کنی اگه بیشتر از اون باشه دلشون رو میزنه و برداشت اشتباه میکنن!!!

ولی بی توجهی هم برای همه جذابیت نمیاره پس بهتره اول درک درستی از شخصیت طرف مقابل تون داشته باشید .

شاید هنوز دیر نیست...

وای چقدررررررر قشنگ گفتی 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

ولی اگه طرفت خوشش نیاد از اینجور بودن 🫠🫠🫠..... خیلی سخت میشه برات ، چون یه جورایی انگار یک طرفه ست

تو همچین رابطه ای بودم و دقیقا مثل شماولی خب طرف مقابل به اندازه ای که هستی باهات راه نمیاد

سبک دوست داشتن آدما فرق میکنه گلم

منم یه وقتا سختمه ولی خب دوست داشتنم حسم بالاتر از اونه که این چیزا باعث شه خیلی اذیت شم همون حسم بهش یه جورایی حلش میکنه ، فعلا که اینجورم. از فردا خبر ندارم

سبک دوست داشتن آدما فرق میکنه گلم منم یه وقتا سختمه ولی خب دوست داشتنم حسم بالاتر از اونه که این چیز ...

میفهمم چی میگی ولی وقتی طرف پا ب پات نمیاد واقعا تحملش سخت میشه انگار فقط تویی که میدویی دنبالش و فقط تویی که این ارتباطو میخوای :(