بنظرم دختر و پسر نداره کلا توجه بیش از اندازه ادمارو زده میکنه ولی خب لامصب من خودم کسی رو دوسداشته باشم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم دلم میخواد مدام باهاش ارتباط بگیرم ولی دخترایی ک بلدن موفق ترن
من چون امکان رسیدن صفر که هیچ ، منفیه اصلا ، برا همین لحظه به لحظه بروز میدم ، هرررررچی توی دلمه میگم. سبک دوست داشتنم اینه. دنیا دو روزه بذار عاشقی کنم
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
الان من و شما که همجنسیم شبیه همیم؟؟چند نفر اینجا میتونی نشون بدی مثل هم باشن؟؟خودت بشناس طرف مقابلت ...
دقیقا
تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کردهام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃
ولی اگه طرفت خوشش نیاد از اینجور بودن 🫠🫠🫠..... خیلی سخت میشه برات ، چون یه جورایی انگار یک طرفه ست
تو همچین رابطه ای بودم و دقیقا مثل شماولی خب طرف مقابل به اندازه ای که هستی باهات راه نمیاد
سبک دوست داشتن آدما فرق میکنه گلم
منم یه وقتا سختمه ولی خب دوست داشتنم حسم بالاتر از اونه که این چیزا باعث شه خیلی اذیت شم همون حسم بهش یه جورایی حلش میکنه ، فعلا که اینجورم. از فردا خبر ندارم