2777
2789

عاشقشم تا حالا مث اونو ندیدم ، هر جوری که فکر میکنم میخامش ولی محدودم ، نمیتونم راحت باشم نمیتونم مث خیلیا خیلی ریلکس برم دیدنش نمیتونم واقعا نمیتونم ، شرایطم بهم این اجازه رو نمیده ، بچه نیستم ولی پدر و مادرم نمیخوان باور کنن که دیگه بزرگ شدم که دیگه باید رفتارشونو باهام عوض کنن دقیقن و ریز بین هیچ جوره نمیشه پیچوندشون نمیدونم باید چیکار کنم که بشه که ببینمش کمک کنین :(((((

تعداد رای : 4
نظرسنجی
نمیدونم
0
0%
بازم نمیدونم😐
4
100%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ارتباطیم همم دوس داریم خیلی

اگر طرف واقعا تو رو میخواد،حتما میاد جلو و با پدر و مادرت صحبت میکنه و میاد خواستگاری

ی چیزی رو بهت بگم که تجربه بهم ثابت کرده که پسری که واقعا یکی رو بخواد صبر نمیکنه و میره خواستگاریش.شک نکن تحت هر شرایطی میاد

دوس داشتن که دلیل نمیشه

خیلی ها همدیگرو دوست دارن اما آیا واقعا به درد هم میخورن یا فقط ی حس زود گذر و هوسه؟

در ضمن رابطه خوبه در صورتی که خونواده ها در جریان باشن و هدف ازدواج باشه 

تماااااام

خدایا بابت داده و ندادت شکر
18 عقلم دخیله

فك نكنم از حرفات مشخصه يه عشق بي فكره

فقط اينكه خانوادتو اذيت نكن

ك بعدا پشيمون ميشي

اصلا هم نپيچون ب بهانه ديدنش

اگر ازاد نيستي موقعيتتو براش توضيح بده و بگو ك جهت اشنايي بياد با خانوادت صحبت كنه