2777
2789
عنوان

خون لانه گزینی آیا؟

275 بازدید | 22 پست

سلام. من 26 فروردین پریود شدم و معمولا 5 روز وبعضی وقتا 7 روز هست که 1 اردیبهشت  قطع شد ومن رابطه جنسی برای اقدام از 2 و3 و5 و 9  اردیبهشت آغاز کردم  

امروز که9 بود. موقع رابطه کمی درد داشتم وچند روز قبل حالت بدن درد داشتم و پهلو و زیر شکمو تیر میکشید ول می کرد تا امروز حدودا2 ساعت  بعد رابطه احساس کردم ترشحی دارم رفتم دستشویی دیدم  چند قطره  خون روشن ازم خارج شد و الان 5 ساعت دیگه خونی دیدم. 

به نظرتون من آیا باردار شدم واین خون لانه گزینی بود؟ 

کمی هم شکمم حالت نفخ داره و بعضی وقتا تیر میکشه ول میکنه. 

میشه راهنمایی کنید؟ 

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون لانه گزینی عزیزم ؛ نزدیک‌ موعد پریوده. من حدس میزنم خونی که دیدی برا تخمک‌گذاریه. گاهی خانم ها لک‌می بینن این تایم. ولی بعییییییده لانه گزینی باشه. تازه روز ۱۴سیکلتی.

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.

لانگه گزینی نزدیک پریود اتفاق میفته 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
خون لانه گزینی عزیزم ؛ نزدیک‌ موعد پریوده. من حدس میزنم خونی که دیدی برا تخمک‌گذاریه. گاهی خانم ها ل ...

اخه  چون تا حالا خونریزی نداشتم از اون  بود شک داشتم. 

من وشوهرم کلی خوشحال شدیم که شاید باردار شدم . یعنی احتمال بارداری کمه؟  😢

اگرم باردار باشی نهااایت اینه که تازه لقاح صورت گرفته.

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
من وشوهرم کلی خوشحال شدیم که شاید باردار شدم . یعنی احتمال بارداری کمه؟  😢

ان شاالله بارداری عزیزم،شایدم رحم داره اماده میشه

منم لک دیدم بعد اقدام ولی حالت پودر بود 

که دوستم گفتم رحم داره اماده میشه دیگه نمیدونم دقیق 

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
ان شاالله بارداری عزیزم،شایدم رحم داره اماده میشه منم لک دیدم بعد اقدام ولی حالت پودر بود  ...

انشاءالله خداوند به شماخاطر هم نی نینی عطا کنه من  دلم میخواد نی نی دار شدهو باشم پریود همه چیز مشخص میکنه. باید صبر کنم