2777
2789

دوستان گل!

به نظر شما کدوم بیمه برای خدمات درمانی مناسب تره؟

شما چه بیمه ای هستید؟ایا ازش راضی هستید؟

مرسی اگر کمکم کنید در این زمینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تامین اجتماعی بیمه تکمیلی.کل هزینه هارو میده

ما هم تامین اجتماعی هستیم اما تکمیلی نیست.برای تکمیلی کردنش چه قدر. باید اضافه تر. بدیم و بیمش چه هزینه هایی رو در بر میگیره؟

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
ما هم تامین اجتماعی هستیم اما تکمیلی نیست.برای تکمیلی کردنش چه قدر. باید اضافه تر. بدیم و بیمش چه هز ...

هزینه اش رو نمیدونم.ولی بغیر از عمل های زیبایی همه رو میده.هم اینکه خدمات تو بیمارستان تامین اجتماعی رایگان هست.

خدایا گاهی نگاهی
هزینه اش رو نمیدونم.ولی بغیر از عمل های زیبایی همه رو میده.هم اینکه خدمات تو بیمارستان تامین اجتماعی ...

خدمات تو. بیمارستان تامین اجتماعی  با همین بیمه های معمولی تامین اجتماعی هم رایگانه. 

مرسی عزیزم از اینکه جوابمو دادی😘

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
تامین اجتماعی بیمه تکمیلی.کل هزینه هارو میده

میشه هزینه اش بپرسم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
تأمین اجتماعی تکمیلی

هزینه اش چند گلم اگه،میشه بگین منم میخوام برم بگیرم ولی از قیمتش خبر ندارم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

دوستان هزینه تامین اجتماعی چقدره به منم بگین،خب

هزینه اش چند گلم اگه،میشه بگین منم میخوام برم بگیرم ولی از قیمتش خبر ندارم

والا ما اط طرف شرکته دقیق نمیدونم عزیزم. فقط میدونم برای خدمات لول داره مثلا اونکه سقف بیمه رو میده خدماتش بیشتره .