2777
2789
عنوان

خانمای شاغلی که بچه کوچیک دارید لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 27 پست
پس برو بعدا بچت هم بزرگ بشه ازت تشکر میکنه که برای ایندش زحمت کشیدی

امیدوارم اینطور باشه کمبود من اذیتش نکنه و درکم کنه در آینده

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اره راست میگی به خدا مردا تنهایی دیگه نمیتونن من حتی تو مرخصی زایمانمم پاره وقت کار میکردم

بعدشم خدا مادرتون رو حفظ کنه حامی دارید تایم کاری من 8 تا 5 حتی نمیدونم بعد از 9 ماه کجا میخام بذارمش نه مادرم نه مادرشوهرم اعلام امادگی و کمک نکردن ولی اصلا به فکر در اومدن از کار نیستم! با حقوق دوتامون برنامه میریزیم وام برداریم اینو بخریم ماشین عوض کنیم تا خرخره تو قسطیم یکی پا پس بکشه در حد خورد و خوراکمون بشه شاید

همین بچه فردا نتونی چیزیکه میخاد تامین کنی میگه پول نداشتی چرا منو بدنیا اوردی!و خودت بارها زیر فشار مالی و منت خرج های شوهر پشیمون میشی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهد گذاشتم ۲ بار بد مریض شد و چون شیطونه افتاده بود بچم داغون شده بود با اینکه بهترین مهد گذاشتم مرب ...

من یادمه تو مهد اذیت میشدم ولی باز به خونه مادربزرگ ترجیح میدادم. تازه سی سال پیش نه امکانات مهدها اینقدر بود نه خونه مادربزرگ خیلی خلوت و بی بچه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بچه رو باید جایی بسپری که بهش خوش بگذره مثلا یه حقوق ثابت به مامانت بده یه هزینه ای هم برای بچه در ن ...

درست میگی وقتی میرسم با وجود خستگی تمام توجهم رو میدم بهش و باهاش بازی میکنم ولی خوب اول ناراحته میگه میخوام برم با مامان جون ولی کم کم نرم میشه منم خیلی باهاش بازی میکنم پایین خونمون وسایل بازی هست مامانم میبره بازی کنه خودشم بنده خدا همش باهاش بازی میکنه نمیدونم چرا بازم ناراحته خیلی برا مامانم عزیزه هر سری کلیم براش چیزای که دوست داده میاره

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
بعدشم خدا مادرتون رو حفظ کنه حامی دارید تایم کاری من 8 تا 5 حتی نمیدونم بعد از 9 ماه کجا میخام بذارم ...

سلامت باشی گلم خداحافظ کنه عزیزانت رو دقیقا شرایط ما هم همینه تا خرخره توی قسط و حقوق یکی فقط کفاف روزمرگی رو میده نه پس انداز نه پیشرفت ونه تفریح

سلامت باشی گلم خداحافظ کنه عزیزانت رو دقیقا شرایط ما هم همینه تا خرخره توی قسط و حقوق یکی فقط کفاف ر ...

همچین اشتباهی نکن بارها دیدم بخاطر بچه عقب کشیدن و بعدش پشیمون شدن

همون شوهر همون بچه پشیمونش کردن

من یادمه تو مهد اذیت میشدم ولی باز به خونه مادربزرگ ترجیح میدادم. تازه سی سال پیش نه امکانات مهدها ا ...

آخه مامان من خیلی با پسرم دوسته آنقدر که مامانم باهاش بازی میکنه و دل به دلش میده من نبودم هیچ وقت بعدم میبرتش گاهی پایین وسایل بازی هست بازی میکنه آخع مهد بچه رو مریض تحویلت میده بعدم میگه تا خوب نشده نیارش

آخه مامان من خیلی با پسرم دوسته آنقدر که مامانم باهاش بازی میکنه و دل به دلش میده من نبودم هیچ وقت ب ...

تو مهد خوب نمیرسن

نه به غذاش نه بهداشتش

اینقدر مریضای عجیب غریب هس

مطمن باش مادرت بهتر از خودت مراقبشه!

همچین اشتباهی نکن بارها دیدم بخاطر بچه عقب کشیدن و بعدش پشیمون شدنهمون شوهر همون بچه پشیمونش کردن

درست میگی چون وقتی شرایط اقتصادی خراب میشه اولین فشار به خود بچه میاد

تو مهد خوب نمیرسننه به غذاش نه بهداشتشاینقدر مریضای عجیب غریب هسمطمن باش مادرت بهتر از خودت مراقبشه!

اره طفلک واقعا بیشتر،خودمم بهش میرسه

درست میگی وقتی میرسم با وجود خستگی تمام توجهم رو میدم بهش و باهاش بازی میکنم ولی خوب اول ناراحته میگ ...

باهاش حرف بزن فکر نکن نمیفهمه بهش بگو مامان باید بره سر کار ساعت فلان برمیگردم ساعت رو بهش نشون بده بعد خداحافظی رو کشدار نکن یه بوس یه خداحافظی ساده و گفتن اینکه ساعت فلان برمیگردم کمک میکنه بهش تاب آوری بیشتری داشته باشه موقع اومدن هم یه نیم ساعت قبلش باهاش تماس بگیر بگو دارم دنبالت وسایلت رو جمع کن و فکراتو بکن ببین دوست داری وقتی رسیدیم خونه چه بازی ای با همدیگه بکنیم ؟ این هم بهش آمادگی میده که از مامانت جدا بشه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://ninisite.co/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

باهاش حرف بزن فکر نکن نمیفهمه بهش بگو مامان باید بره سر کار ساعت فلان برمیگردم ساعت رو بهش نشون بده ...

برگشتن رو میتونم اینکار رو بکنم ولی رفتن خوابه من ۶ صبح میرم هر روز هم براش توضیح میدم که مامان میره سرکار که چیزای که دوست داری برات بخره و .....