2777
2789

لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید من کارمندم وقتی پسرم دنیا اومد کار دائمی رو ول کردم و پاره وقت کار کردم ولی الان که ۳ سالش شده دوباره شروع کردم به طور تمام وقت کارم رو و مامانم پسرم رو نگه میداره ولی پسر من خیلی شیطون و احساسی هست حس میکنم ازم ناراحته تا یه مدت که میرسم محلم نمیده تا انقدر نازش رو میکشم میاد پیشم بنظرتون در حقش ظلم میکنم که میرم سرکار؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاره چیه؟!

تک موتور شوهرت میرسونه نرو

ولی با این گرونیا والا خرج روزمره هم نمیشه

منم باردارم بچه امم ان شاء اله بدنیا بیاد بعد از 9 ماه مرخصی میخام برم نمیشه که نرم!

همین مرخصی زایمانو حقوق تامین اجتماعی کلی میندازه عقب مادرو!

نذار پیش مادرت. ببر مهدکودک که بهش خوش بگذره

مهد گذاشتم ۲ بار بد مریض شد و چون شیطونه افتاده بود بچم داغون شده بود با اینکه بهترین مهد گذاشتم مربی خصوصی هم گرفتم براش

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
نری سرکار هم به خودت ظلم کردی هم آینده بچه

دقیقا من همه سختی هارو بخاطر خودش به جون میخرم هم شرایط الانش بهتر میشه هم ایندش

بنظر من تو این گرونی حق داری که بری سرکار اگه وضع مالیت خیلی خوبه فعلا نرو بخاطر پسرت

خیلی خوب نیست معمولیه کارمم خوبه شرایطمون با رفتن من خیلی بهتر میشه

مهد گذاشتم ۲ بار بد مریض شد و چون شیطونه افتاده بود بچم داغون شده بود با اینکه بهترین مهد گذاشتم مرب ...

اگر شرایطش وجود داره ، ترجیحا نیمه وقت برو سر کار که بقیه تایم رو بتونی پیش پسرت باشی.

چاره چیه؟!تک موتور شوهرت میرسونه نروولی با این گرونیا والا خرج روزمره هم نمیشهمنم باردارم بچه امم ان ...

اره راست میگی به خدا مردا تنهایی دیگه نمیتونن من حتی تو مرخصی زایمانمم پاره وقت کار میکردم

نمیدونم سرکارم نری از نظر مالی شوهرت تامین میکنه کامل؟!

نه میگذره ولی شرایط سخت میشه

بچه رو باید جایی بسپری که بهش خوش بگذره مثلا یه حقوق ثابت به مامانت بده یه هزینه ای هم برای بچه در نظر بگیر که بچه رو ببره پارک ببره خانه بازی همینطوری فقط توی خونه نگه نداره بچه رو

بچه سه سالش شده اگه خوب مدیریت کنی آسیب نمیبینه ان شاالله

فقط خوب مدیریت کن مسأله رو

برگشتی حتما براش وقت کیفی بذار خستگیت رو براش نیار ، روزی 30 الی 45 دقیقه بازی ای کن باهاش که به هر دو تاتون خوش بگذره و صدای خنده تون در بیاد بازی به انتخاب بچه باشه حتما و بینش هر کسی صدات هم کرد توجهی نکن و اینو بگو که دارم کار مهمی میکنم دارم با پسرم بازی میکنم بذار احساس ارزشمندی رو دریافت کنه و بازی به جونش بچسبه

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85