2777
2789

بود یادم رفته بود ، صب ۱ تومن از حسابم کم کردن یعنی کل موجودیم. بعد ک اومدم قسط بریزم بازم باید کل قسط بریزم. تکلیف اون ۱ تومنی ک صبح کم کردن چی میشه پس؟

لطفا لایک نکنید  

مابقیش رو باید بریزی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرچه قدر پول واریز کنی به اندازه مبلغ قسط بر میدارن الان یه تومن کم شده مثلا ده میلیون قسط داری ده میلیون بریزی نه میلیون قسط برمی دارن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

نه نمیشه ، اومدم اون مبلغ کم کردم مابقی ریختم خطازد. مجبور شدم دوباره کل قسط بریزم

کلش لازم نبود. خطای چی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هرچه قدر پول واریز کنی به اندازه مبلغ قسط بر میدارن الان یه تومن کم شده مثلا ده میلیون قسط داری ده م ...

نه اینطور نشد. صبح ۱ تومن برداشتن حساب صفرشده.باز من حساب پرکردم اما برداشت نکردن تا ظهر.منم مجبور شدم خودم پرداخت قسط بزنم و کلش رو اینجوری باید میدادم و دادم

لطفا لایک نکنید  

نه اینطور نشد. صبح ۱ تومن برداشتن حساب صفرشده.باز من حساب پرکردم اما برداشت نکردن تا ظهر.منم مجبور ش ...

باشه دفعه بعد یه تومن کم بزن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

پرداخت قسط میزدم عدد کل قسط میومد وقتی اون مبلغ کم میکردم پرداخت میزدم خطا میزد ک موجودی کافی نیست

صبح از بانک بپرس

اینجور وقتا مثلا ده هزارتومن بیشتر در نظر بگیر ببین چی میشه