2777
2789
عنوان

امسال روز مادر برای مادر شوهرم هیچی نمیخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 47 پست
نخر اگر شوهرت کاری نداره لگو عزیزم برا مادرا فرقی نداره کادو بخری نخری خوشحال نمیشه

حتی شوهرم نمیخرید من از پول خودم میخریدم که احترام گذاشته باشم ولی امسال نه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
اسی معلومه خودت خیای احترام میزاریتوقع داری اونا هم شعور فهمشون مثل خودت لاشه ونبستبنظرم اندازه نکه ...

نه واقعا امسال نمیخرم خیلی اذیتم کردن شوهرمم تازگیا به خودش اومده از رفتارهای بدش که حوصله اونم ندارم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بذار بگن.والا من کادو بردم برای مادرشوهرم همچنین عیدی که بردم گذاشت رو اپن موند یه نگاه و تشکر نکرد. ...

عین مادر شوهر من ،اینا باید یه عروس پاچه پاره خدا نسیبشون میکرد که کلا جرشون میداد

روز مادر دوتا کارت هدیه برای مادرشوهر و پدرشوهر گرفت شوهذمگذاستن گوشه کمدتا باژل شد بعد پن سالژلبکار ...

منم میگیرم همینه ،امسال نمیخرم والا بزار حرف بزنن هرچی میخوان بگن نهایت یه دعوا داریم دیگ

مادر شوهر بنده یه دختر داره که کلا هرچی دخترشون بگه همونه و ماهم اونجا جایی نداریم

امان از دست این خواهر شوهرا .به خدا من هم خواهر شوهرم هر چی فک میکنم نمیتونم مثل اونا باشم

با خدا باش و پادشاهی کن❤

منم چیزی نمیخرم گلمپارسال روسری گرفتمولی اصلا ارزشش رو ندارن تایپک قبلیمو بخون ببین چه بی احترامی کر ...

همشون همینن

امان از دست این خواهر شوهرا .به خدا من هم خواهر شوهرم هر چی فک میکنم نمیتونم مثل اونا باشم

منم خواهر شوهرم کی بهش بی احترامی کردم؟هرسال تولد خودشم میخریدم ولی هیچی

خیلی ببخشید ولی ع ن محلی کن بهشون.منم همین رویه رو در پیش گرفتمانقدر موس موس میکنن ولی دیگه جایگاهی ...

الان همینم اصلا جوابشون نمیدم مهمم نیستن

عین مادر شوهر من ،اینا باید یه عروس پاچه پاره خدا نسیبشون میکرد که کلا جرشون میداد

دقیقا.مثل خواهرشوهرم که زیر زیرکی نیش میزنه.اینجور آدما باعث میشن آدم به سادگی خودش لعنت بفرسته