هرسال کادو خریدم براش ،کارت هدیه چه عید بوده چه روز مادر ،گفتم بین اون و مادر خودم فرقی نزارم خدا شاهده بی احترامیشون بیشتر شده اینجوری ،هرسال ولادت امام حسن میشه شله زرد میپزن و شام میدن یکبار نشده موقع پخت شله زردشون ب منم بگن بیا ،بعد روضه میگیرم هرسال هیچ کدوم نمیان ادا میان.پارسال یادمه شرکت بودم انبارگردانی بود روزه بودم وقتی رسیدم خونه نیم ساعت از اذان گذشته بود و شوهرم گفت مادرم و خواهرم شام و افطار دعوت کردن منو میگی جوش اوردم نه دوش گرفته بودم نه لباسی اماده بود بعد به بقیه از قبل تر گفته بودن یعنی زورشون میومد یه ساعت زودتر میگفتن ؟میدونم اینجوری کرده بودن که نرم.منم امسال نه روز مادر پدر میرم سر بزنم بهشون نه حتی عید .اینجوری احترامم و عزتم بیشتر حفظ میشه بعضی آدما لیاقت محبت ندارن.
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.