بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
خوب باید شوهرش پول داشته باشه دیگه..اینکه بره قرض کنه یا ازپدرش بگیره دیگه کار درستی نیست...مااول ازدواج وضعمون معمولی بود منم اصلا خرج نمیکردم..خداروشکر الان وضعمون خوبه منم خوب خرج میکنم..
بانو جان ...مهم ترین لوازم آرایشت؛ اعتماد به نفس توست... مهم نیست ظاهر یک زن چه شکلی است...! و چگونه به نظر می رسد، زمانی که او واقعا اعتماد به نفس کامل دارد، زیباست...!
بعضی از مردا چون زنشون کم خرجه کمترم تلاش میکنن خیلی دیدما زنای ایرانی مخصوصا مادرامون اصلا برا خودشون ارزش قائل نبودن چطور مردا برا دوست دخترشون یا زن دومشون می تونن پول در بیارن؟؟؟
کاملا موافقم من همیشه از جاهای خوب خرید میکنم بعد مثلا یجا ی جنس خوبو حراج زدن میخرم شوهرم تعجب میکنه میگه چ عجب تو هم از حراجی خریدی ولی برعکس جاریم ازاون زناییه که میگه نباید زیاد خرید کردو همش پس انداز کرد همیشه هم از ارزانسراها خرید میکنه که زیاد خرج نکنه خودش میگف درطول سال از ارزانسرا همه چی مو میگیرم یه بار خرید سال نو که میخام از ی مغازه معمولی نه لوکس اونم توبازار خریدخوب کنم شوهرم میگه چخبره میدونی که اینجاها گرونن میگه در حالیکه اونجا گرون نیستن بازاره مرکزشهره دیگه فقط چون همیشه از ارزانسرا گرفتم عادت کرده به اون قیمتا این قیمتا بنظرش گرون میاد و ی خرید سال نو روهم زیاد می بینه واسم
من برام جالبه كه همه ميگين متناسب با پول شوهر، در امد شوهر... شوهر تو ني ني سايت انگار عابر بانك... يعني واقعا زن شاغلي كه از پول خودش خرج ميكنه نديدين؟!
بعضی از مردا چون زنشون کم خرجه کمترم تلاش میکنن خیلی دیدما زنای ایرانی مخصوصا مادرامون اصلا برا خودش ...
به نظرم ارزش قائل بودن به اين نيس كه سعي كني شوهرت رو تيغ بزني به اينه كه خودت يه براندي داشته باشي كه بتوني هر جور دلت ميخواد بي توضيح و بي منت خرجش كني