2777
2789
عنوان

بنظرتون دیر نشده

189 بازدید | 16 پست

دوستان من سی سالمه هنوز مجردم فامیل و اشنام بهم بخوره ندارم بنظرتون چقدر احتمال ازدواج دارم ? شماها چند سالگی ازدواج کردین ? اطرافیانتون چی ? 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت دیر نمیشه اصلا خودت رو اذیت کن بیشتر تو جامعه بتاب اگه از کسی خوشت میاد بیشتر باهاش رفت و آمد کن به مادرت بگو به افرادی که مطمئن هستن بسپاره که کسی که با شرایط تو جور ور میاد رو معرفی کن امیدوارم بخت خوب نسیبت بشه

خدایا شکرت بابت همه چیز😊😍

من ١٨سالگي نامزد كردم الانم ٢١هستم ...وهنوز نامزد ....اوووف داغون شدم بخدا...تو اين سه سال همش عذاب عذاب عذاب...😞😞😞😞😞😞....تو سي سالگي هم ميشه ازدواج ...وبهترهم ميتوني تصميم بگيري نه مث ما به زور خانوااده ها تواين سن☹️

بنظرتون بازم صبر کنم ? یا اگه یه موردی بود هر چند از خودم پایین تر ازدواج کنم ?

نهههههه اصلا با عجله تصمیم نگیر، ازدواج همچین آش دهن سوزی نیست، بعدش اگر انتخابت خوب نباشه یه عمر سختی و بدبختی یا طلاق و بدنامی داره.

با عقل انتخاب کن

نماز جعفر طیار بخون.

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 

۱۸ سالگی ازدواج‌کردم الانم ۲۱ سالمه دوتا بچه هم دارم زیادی هولم میدونم اما چ کنیم امادگی کامل داشتم

پسرقشنگم زودتر بیا من و بابا و هستی کوچولو منتظر اومدنت هستیم هیمن مامان😍😗......