2777
2789
عنوان

از گروه مدرسه بچم لغت دادم

627 بازدید | 73 پست

معلمش خیلی هوای بچه های دیگه رو داره

بچه من دیر آموز هست تا حدودی ،اصلا بهش توجه نداره

۱۴نفرن تو کلاس

معلم ناز بقیه رو میکشه به بچه من که میرسه اصلا حرف نمیزنه

بچه من هی صداش میکنه خانوم خانوم حتی یه بله هم نمیگه

ولی بچه من انقد مهربونه بهش میگه خانوم قربونت برم چه صورت نازی داری(با اینکه ناز نیست)

بچه ها یه اخم میکنن با صدای عروسکی نازشونو میکشه

اما بچه من امروز نتونست خوب بخونه از رو متن اصلا نه کمکش کرد نه گفت اشکال نداره...بعداً یاد میگیری....

آنلاین بودن تماس تصویری

مدرسه غیر انتفاعی

منم لغت دادم

میخوام برم پرونده بچمو بگیرم ببرم دولتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی عزیزمتا حالا با معلمش صحبت کردی؟

آره خیلی

حتی یکبار رفتم پروندشو بگیرم بهم ندادن

خیلی نادیده میگیره طفل معصوم منو

من اصلا آدم پر توقعی نیستم

اما اصلا جواب بچرو ندی...مگه میشه؟

اخی بچه گناه داره چرااینکارومیکنه اخه بچه ناراحت میشه نبایدفقط هوای بچه هایی که درس میخونن روکه داشته باشه بایدکمک کنه برای رضای خدافرزندشماهم بتونه به باقی بچه هابرسه خودتم بچه روکمک کن گلم زیادباهاش کارکن واگه میبینی اختلال یادگیری داره یه مشاورببر شاید دارودرمانی کمک کنه به بدست اوردن تمرکزش اگه فکرمیکنیدجای دیگه به بچتون بیشتراامیت میدن وبچه سرخورده وبی اعتمادبنفس نمیشه حتماببریدش فقط گلم مطمنیدکه واقعاهمینکارومیکنه؟دورازجون ممکن نیست بچه شما همه حقیقتونگه؟احه درباورم نمیگنجه ینفرانقدر بدجنس باشه

متاسفانه معلم عوض اینکه هوای بچه که دیر یاد میگره رو داشته باشه بیشتر به بچه زرنگها توجه می کنه

خب اینکه به اونا توجه کنه چیز بدی نیست...اما نادیده گرفتن بقیه....واقعا زشته بچم داشت زار میزد که نتونست بخونه

معلم هیچ نگفت

که حالا مثلاً بگه گریه نکن!حتی اینم نگفت

شوهرم میگه خیلی پدرسوختس

آره خیلی حتی یکبار رفتم پروندشو بگیرم بهم ندادنخیلی نادیده میگیره طفل معصوم منومن اصلا آدم پر توقعی ...

واقعا منم درک نمیکنم معلمش رو

تا حالا بحثی باهم نداشتین؟ شاید از اینایی باشه که مسائل پدر و مادر رو به بچه ربط میدن...

ولی به هرحال اگه مشکل قابل حل شدن نیست حتما بچه تون رو ببرین از این مدرسه