2777
2789
عنوان

از گروه مدرسه بچم لغت دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 73 پست
آره ما خیلی با همدیگه صحبت کردیم من روزای اول مدام بهم تو پی وی پیام میداد با همدیگه در ارتباط بودیم ...

عزیزم 😓من میگم اگر خودتون صلاح بدونید بچه رو یه سنجش ببرید

ببینید مشکل کجاست ...هیچ ایرادی هم نداره

دور از جون زبونم لال مشکلی باشه الان متوجه میشید دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم 😓من میگم اگر خودتون صلاح بدونید بچه رو یه سنجش ببرید ببینید مشکل کجاست ...هیچ ایرادی هم نداره ...

عزیزم قربونت. آره ما الان همون مرکز که سنجش بود اختلال یادگیری هم هست داریم کلاس میبریمش. مرکز گفتش که خیلی کنده. ولی هوشش درسته. مشکل اینه که اصلاً مثلاً مدادو میذاری زیر کلمه اون کلمه رو نگاه نمیکنه. یعنی تمرکزش خیلی پایینه

عزیزم قربونت. آره ما الان همون مرکز که سنجش بود اختلال یادگیری هم هست داریم کلاس میبریمش. مرکز گفتش ...

ناامید نشو اصلا

ادامه بده هر طوری که میشه ...من مطمعنم همه چی درست میشه 😍فقط مهمه که ناامید نشی و جا نزنی اصلا

عزیزم اگر واقعا بچه اختلال یادگیری شدید داره بفرست مدرسه مخصوص

این طور هم به اون بچه ظلم میشه هم واقعا در مدارس معمولی معلم نمیتونه کاری کنه ولی در مدارس مخصوص معلم کارش را تخصصی انجام میده

واقعا بچه این وسط گناه داره

عزیزم اگر واقعا بچه اختلال یادگیری شدید داره بفرست مدرسه مخصوص این طور هم به اون بچه ظلم میشه هم واق ...

آخه مدارس استثنایی خیلی دیگه پایینه سطح آموزشش

شما قبلاً که دانش آموز بودید شاگرد تنبل نداشتید تو کلاستون؟

آخه مدارس استثنایی خیلی دیگه پایینه سطح آموزشششما قبلاً که دانش آموز بودید شاگرد تنبل نداشتید تو کلا ...

من خودم مشاور مدرسه هستم

واقعا معلم مهارت برخورد با این نوع بچه ها را نداره

چند تا دانش آموز مثل گل دختر شما هم داشتیم که فقط معلم نمره میداد و بچه الکی میومد کلاس چون واقعا و واقعا اصلا چیزی متوجه نمیشد.

آخرم یکی از مادرا بچه را برد مدرسه مخصوص و بچه خیلی پیشرفت کرد یکبار تکرار پایه داشت و الان خیلی بهتر شده

بازم با مشاور اختلال یادگیری صحبت کن حتما یه فن و هنر با بچه کاربشه خودش باعث رشد بچه میشه

عزیزم شما نمیدونید در کادر دفتر هیچ وقت پشت معلم خالی نمیشه

بعد هم مدیر اونقدر که فکر میکنید در مدرسه اونم غیر انتفاعی وجاهت و قدرت نداره در نهایت معلمه که کار خودش را میکنه

در هر صورت فقط و فقط روح بچه شماست که داره ذره ذره نابود میشه

لطفا خوب پیگیری کنید و بهترین تصمیم را بگیرید