2777
2789
عنوان

از گروه مدرسه بچم لغت دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 73 پست
خب اینکه به اونا توجه کنه چیز بدی نیست...اما نادیده گرفتن بقیه....واقعا زشته بچم داشت زار میزد که نت ...

شما باید بدونی بچه ای که تا دی ماه نتونست خودش رو با کلاس هماهنگ کنه حتما براش معلم بگیر خیلی کمکش می کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم بخودت هم اصلااسترس نده هیچ اشکالی نداره حتی اگه نتونه ازکلاس اول بره دوم اگه مجبوربشه اول روهم دوباره بخونه هیچ مشکلی پیش نمیاد اماعوضش میتونه پایش قوی تربشه برای ادامه

گلم پس همینه که بابچت اینطوری رفتارمیکنه بنظرم ببرش یه مدرسه غیرانتفاعی دیگه چون اون معلم دیگه کینه ...

دقیقا

کینه ای که پاک نمیشه هر چی با دخترم نازشو میکشیم

دخترشم تو کلاسه هرچی میرم به دختره محبت میکنم هیچی به هیچی

آره خیلی حتی یکبار رفتم پروندشو بگیرم بهم ندادنخیلی نادیده میگیره طفل معصوم منومن اصلا آدم پر توقعی ...

عزیزم این اشتباه رو نکن مدارس دولتی افتضاحن

اکثر معلمهای دولتی اصلا حال و حوصله درس ندارن و قشنگ از زیر کار در میرن

کلاسها شلوغ و بی نظم

برو قشنگ و دوستانه با معلم صحبت کن ازش راه حل بگیر بگو کمکت کنه ...بگو شما تجربه دارید بگید چیکار کنم بهتره ؟

به مدیر هم اعلام کنبگو اوردم غیر انتفاعی تا به حد لازم رسیدگی شه نه اینجوری

دیگه فایده نداره

خیلی گفتم

متاسفانه غیر انتفاعی ففطططط مدیرش پول میخواد

دیگه مدیری که از پس معلمش بر نمیاد به چه درد میخوره

این موقع سال دولتی دگ قبول نمیکنن منم بچم غیردولتیه تاحالا خیلی چالش داشتم ۴بارم رفتم پروندشو بگیرم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

آره خودمم به همین فکر میکنم

اره باباهیچ چیزخاصی نیست بهتریادمیگیره حرص این چیزارونخورخودت قوی باش وبچتم قوی باربیارمثل کوه پشتش باش ونذارهیشکی اذیتش کنه کلاس تقویتی بذارش وباهم یک کاریادبگیرید با جمع اوری اطلاعات که تاخواست ذهنش وحواسش بره جای دیگه بااون کاربتونه تمرکزشو بدست بیاره