2777
2789
عنوان

جاریم از کانادا داره میاد ایران دو شب پیشمونه برای غذا چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 69 پست

چرا برنج و گوشت نباشه ؟

غذای مجلسی همینه دیگه ..... نون پنیر سبزی اینطوری نیست 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سبزی خوردن کنار غذا بذارر

اگه از سبزی ها تشکر ویژه نکرد هر خواستی بهم بگو

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

برای شبم یه غذای مجلسی بزار چه عیبی داره برنجی باشه؟فسنجون یا باقالی پلو یا قیمه نثار یا ماهی بزارید

اگه ی روز بود اوکی بود ولی ۲ روز پیشمن مجموعا ۴ وعده

یکیشو از بیرون میگیرم

یکیشم چون کنارش پسر خاله اقامم دعوته برنج بوقلمون میدم

دو وعده شام موندم چی درست کنم که برنجی نباشه

ارزو های بزرگ ، 

غذاهای ایرانی که خیلی زیاده خورش قمه و قرمه و ...باورکن اونا خوشحال تر میشن غذای ایرانی با زرشت و زع ...

غذا غیر برنجی چی سراغ داری ایرانیم باشه ؟ پاستا ماستا و ساندویچ و میتزا میدونم زیاد خوردن

ارزو های بزرگ ، 

غذاهای اصیل چون خارجه بهش میچسبهفسنجون قرمسبزی قیمه

خیلی عالین فقط من غذا غیر برنجی میخوام

ابگوشت میخواستم بزارم ولی متاسفانه هیچوقت ابگوشت خوبی نزاشتم

غذا نونی چی سراغ دارین

ارزو های بزرگ ،