2777
2789
عنوان

هدیه روز زن مادر چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 52 پست

پارچه میخرم براهردوشون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کلا کسی رو عادت نمیدمبتونم هدیه میخرم برا هردوشون نتوننم فقط تبریک میگمواقعا رسم مزخرفیه خیلی ها ...

منم قصد کادو دادن نداشتم شوهرم قبول نمیکنه بیچاره حقم داره مامانش قورتش میده

من کلا کسی رو عادت نمیدمبتونم هدیه میخرم برا هردوشون نتوننم فقط تبریک میگمواقعا رسم مزخرفیه خیلی ها ...

بلانسبت این همه خرج های الکی و چشم هم چشمی های بیخود طی سال داریم...یک خرج کوچک برا مادر زیادیه؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

فکر نمیکنم سالی یکبار زیادی باشه برای ارج نهادن مادر و زحماتش..

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بلانسبت این همه خرج های الکی و چشم هم چشمی های بیخود طی سال داریم...یک خرج کوچک برا مادر زیادیه؟

همون دقیقا

دلم گرفت

ینی چی واقعا

چجوری دلش اومد

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

فکر نمیکنم سالی یکبار زیادی باشه برای ارج نهادن مادر و زحماتش..

اخه یکی مثل ما تا تقی ب توقی میخوره باید کادو بگیریم پدر شوهر هس مادر شوهر هس حتی خواهر شوهر تولد ها مناسبت ها دیگ مثل قدیمم نیس ک جنس ارزون باشه

منم انتظار زیادی نداشتم هیچ وقت...همسر من که کلا بلد نیست چیزی بخره برام خریدای همسرم حتی کفش و لباس ...

درسته ولی لازم هم نیست هدیه گرون باشه. حتی از احتیاج های ضروری هم باشه به نظرم باید یه حرکتی بزنه شوهرم.

الان چند وقته تو مناسبت ها فقط به تبریک بسنده میکنه دیگه حرصمو درآورده. پول هم داره خودمم شاغلم. یه ماه پیش سالگرد ازدواجمون بود مستقیم و غیر مستقیم گفته بودم که انتظار دارم ازش ولی بازم هیچی.

برای اینکه شرمنده ش کنم تو فکر خرید یه ساعت 10 دوازده تومنی برای روز پدرش هستم.می خوام براش سنگ تموم بذارم.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
اخه یکی مثل ما تا تقی ب توقی میخوره باید کادو بگیریم پدر شوهر هس مادر شوهر هس حتی خواهر شوهر تولد ها ...

میتونید تولدارو حذف کنید یا معمولی باشه

این یکی فرق داره برای من حداقل

الحمدالله مجردم هستم 😄

میتونید تولدارو حذف کنید یا معمولی باشهاین یکی فرق داره برای من حداقلالحمدالله مجردم هستم 😄

نمیشه عزیزم خیلی حساسن ب تولد ها

کلا حساسند و نمیشه چیزی رو حذف کرد هر مناسبت توقع دارن

نمیشه عزیزم خیلی حساسن ب تولد ها کلا حساسند و نمیشه چیزی رو حذف کرد هر مناسبت توقع دارن

دیگه اینا کمی زیاده روی میکنن...

دیگه اینا کمی زیاده روی میکنن...

کمی ک نه خیلی زیاد

حالا خود پدر شوهرم وضعش معمولیه بیای بگی الان پولدارن نه

من آدمای پولداررر دیدم خیلی معمولی ساده بی شیله پیله کم توقع ترن