2777
2789
عنوان

هدیه روز زن مادر چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 52 پست
چرا پارسیان در همون حد نمیگیرید

چون معمولا با جاری ها و خواهر شورا هماهنگیم

پولارو یکی میکنیم چیزی که نیاز هست براش میگیریم

یبار اتو خراب کرده بود براش خریدیم

یه بار سشوار خریدیم

ظروف آشپزخونه ووو

روز پدر یبار ریش تراش برای پدر شوهرم خریدیم

یا مثلا برای ویلای خواهر شوهرم که ساخته بود پولارو یکی کردیم براش آیفون تصویری خریدیم

اینطوری حداقل میدونی مجبور نیستی جنس بنجول بخری پولا جمع میشه یه جنس خوب و کاربردی میخری که استفاده هم میکنن هم اونا راضین هم ما ...

مبلغ هم همه باهم هماهنگ میکنیم که یکی کم نده یکی زیاد بده اون یکی وجهش بد بشه

سعی بر اینه مبلغ ها یکسان باشه یا تو یه رنج باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون معمولا با جاری ها و خواهر شورا هماهنگیم پولارو یکی میکنیم چیزی که نیاز هست براش میگیریمیبار اتو ...

برای مامانمم دوتا زن داداش دارم با یکیش همیشه هماهنگ میکنم

زن داداش دومی که کوچکتر هست تنها می گیره

ما کمتر میدیم اون بیشتر کادو میده به مامانم که احتمالا بخاطر اینه که به مامان خودش هم بیشتر میده...برا همین یبار بهش گفتیم زیاد تمایلی نشون نداد

بلانسبت این همه خرج های الکی و چشم هم چشمی های بیخود طی سال داریم...یک خرج کوچک برا مادر زیادیه؟

نمیگم زیادیه ولی نباید هی تلویزیون و فیلم نشون بدن روز مادر روز پدر، خیلی ها یتیمن درد میکشن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
منم قصد کادو دادن نداشتم شوهرم قبول نمیکنه بیچاره حقم داره مامانش قورتش میده

من اگه بگیرم معمولا کیف و روسری و چیزایی ک لازم داره میخرم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
فکر نمیکنم سالی یکبار زیادی باشه برای ارج نهادن مادر و زحماتش..

قدر پدرمادر رو همیشه باید دونست، نه ی روز خاص

خیلی ها یتیمن با گفتنش از سمت مردم و تلویزیون و فیلم و غیره اون بیچاره ها درد میکشن، منظورم از این لحاظه