2777
2789
عنوان

هدیه روز زن مادر چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 52 پست
شده حتی یه چیز کوچیک که الان قیمت همه چی خدا تومنه برامون ارزش داره اون بیچاره ها گناه نکردن که دارن ...

منم انتظار زیادی نداشتم هیچ وقت...

همسر من که کلا بلد نیست چیزی بخره برام خریدای همسرم حتی کفش و لباس من انجام میدم

همیشه کادو پول بوده حالا هر مبلغی در توانش بوده

ولی واقعا این روزا بقدری سخت میگذره ک دونفری کار میکنیم نمی رسونیم

دیگه انتظار کادو برا مناسبتی هم نباید داشته باشیم انگار....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر سال کادو میدادم ولی امسال نمیتونم

کلی هم ناراحتم ولی چکار کنم هزینه ها خیلی زیاد شده برای ما مخصوصا این ماه

بنده های خدا هم هر سال میگن از سال دیگه زحمت نکشید ولی خودم خیلی ناراحتم

ما این ماه هزینه دکتر و دارو زیاد. داشتیم از طرفی قسطهای شهریه پسرم وسرویسش هم این ماه هست

خدا سلامتی بده

تعطیلی ک زیاده سرویس مدرسه نمی صرفه البته اگه تهران کرج باشید چون فکر نکنم شهرای دیگ هم انقد تعطیل باشن

ما پول میدیم تو پاکتچون دیگه نمیشه چیزی خریدهم به مامانم هم مادرشوهرم نفری یه تومن میذارم تو پاکت می ...

چرا پارسیان در همون حد نمیگیرید

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تاژه دو هفته بعد از روز مادر روز پدر هم هست. تولد پسرم و تولد خواهرم

منم اخر ماه تولد داریم بهم نزدیکه

روز مادر هم هست اوایل دی هم باز تولد داریم بعد یجوری باب شده ک کادو ندیم هم جور در نمیاد

من کلا کسی رو عادت نمیدم

بتونم هدیه میخرم برا هردوشون نتوننم فقط تبریک میگم

واقعا رسم مزخرفیه خیلی ها مادر ندارن پرورشگاهی هستن مادرپدرشون فوت شده این مسخره بازیا چیه آخه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋