2777
2789
عنوان

تجربه سگ گزیدگی کسی داشته

97 بازدید | 13 پست

سلام درصورت هرگونه تماس با حیوون هاری لطفا به شبکه بهداشتتون مراجعه کنید و پس گوش نندازین 😮💨من خودم چند روزه درگیر همینم

گربه ها هم میتونن هار باشن

دو دوز واکسن دریافت کردم .هر بار داخل هر دو دستم زد

شما تجربه نداشتین درمورد ایمنیش؟دکتر گفت تا 3 ماه ایمنی

یعنی اگه بازم تماس با حیوونی داشتم واکسن نمیخواد ؟بهم گفت مگه نقل و نباته 😂😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهداشت کاغذ زده بود دیدم

نوشته حتی چنگ زدن حیوان هم باید واکسن رو بزنید

ولی اینجا توی سایت خانمها میگن فقط با دهنش گاز بگیره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بهداشت کاغذ زده بود دیدم نوشته حتی چنگ زدن حیوان هم باید واکسن رو بزنیدولی اینجا توی سایت خانمها میگ ...

وای نه چنگ هم حسابه .تماس بزاق با زخم باز هم حسابه

لیس در لب و چشم برای کسایی ک پت نگه میدارن هم حتما باید واکسن بزنن مگر نه صد در صد فوتی

5 دوز زدم کلا.. لعنتی یادم نمیره ی سوزن گرفت دقیقا نوک انگشتم زد 😖

اها شما پس سه دوز بیشتر زدین واسه همین مدت ایمنیتون بیشتر بوده . برای من سگ اهلی بود گفت دوز سوم نیا چون سگ زنده بوده

خلاصه که اینم تجربه ما بود گفتم که اگر کسی اطلاعاتی درموردش نداره خدای نکرده اتفاق بدی براش نیوفته

بالاخره ادعا نیست منم هیچی درمورد این ویروس نمیدونستم😬حتی اگر میدونین بچتون سگ گربه های خیابونو نوازش میکنه حتما علائم حیوان هار سرچ کنید و بهش بگید

اره کلاس چهارم

واکسن زدم بعدش

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱