2777
2789

از وقتی که طلاق گرفتم مامانم گفت درست و ادامه بده و برو دانشگاه

خودم نوکرتم بیا خونه خودم

هر روز میگه تو خرجت بالا ست از امروز ساعت ۶ونیم صبح شروع کرده حالم خیلی بده😭😭

درحالی که من اصلا خرج آرایشگاه ندارم هصلا نمیدونم ارایشگاه چه شکلی هست.خرج لوازم ارایشی و اهل رفیق بازی و کافه و رستوران هم نیستم

همیشه لباس های ارزون خریدم

درماه بیشتر از دوسه تومن خرجم نیست.خودم شاغلم در آمد میارم خونه.اما پاین تحقیر های مادرم داره منو میکشه.خونه هم نمیتونم اجاره کنم پولشو ندارم.از ساعت ۶ونیم داره غر میزنه با گریه حاظر شدم الان تو راه دانشگاهم 😭😭

کاش زودتر ازدواج کنم برم و دیگه نبینمشون😭😭😭💔💔💔

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امیدوارم با ی فرد خوب ازدواج کنی چون تحمل منت خیلی سخته .. سعی کن خرج خودتو با حقوق خودت بدی

با حقوق خودمه اما فایده نداره

ممنون از دعای خوبت

خدا خیرت بده

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ایران مال

بله؟

گلم خودت درامد داری چرا یه خونه نقلی مستقل اجاره نمیکنی

پولم نمیرسه

خوابگاه نمیتونی بری؟

یه مبلغی رو بذار برای کمک به خونه و مامانت هر چقدر شد که زیاد اذیت نشه

و مگه با پول خودت نمیگیری دیگه غر زدنش برا چیه

امیدوارم توی راه روبهروت موفق باشی💙

پانسیون نمیتونی بری؟

نه

با حقوق خودمه اما فایده نداره ممنون از دعای خوبت خدا خیرت بده

ی روز بشین باهاش حرف بزن بگو ک واقعا منت هاش اذیتت میکنه .. این روزا ام میگذره سعی کن خودتو ی جوری سرگرم کارات کنی و بیخیال باشی سخته اما میتونی

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

مادر من دلسوزترین بود

ولی وقتی خواهرم تازه عقدم بود جدا شد بد اخلاقیاش شروع شد باهاش

مگه اندک شماری عزیزم رفتارشون با دختر طلاقیشون عوض نشه

نمیدونم چرا رفتارشون با بچه هاشون که طلاق میگیرن بد میشه

الان خواهرم ازدواج کرده بهترین زندگی داره

بارها میدیدم خواهرم سرش رو بالش داره اشکاش بی صدا میاد🥲

دردش به جونم الان بهترین زندگی داره خداروشکر وبچه هم داره

امیدت به خدا باشه

مادر تا نق نزنه مادر نمیشه که قربونت برم...اون بیرونا یه سگی دهان وا میکنه عههه دخترت طلاق گرفته...

اینام کفری میشن میان رو سر شماها خالی میکنن

خوش به حالت دانشگاه میری😍😍😍یکی از آرزوهامه ادامه تحصیل بدم😍😍😍

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲