2777
2789
عنوان

ولی تقصیر من نبود که طلاق گرفتم و این همه باید تحقیر بشم😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 82 پست
خوابگاه نمیتونی بری؟ یه مبلغی رو بذار برای کمک به خونه و مامانت هر چقدر شد که زیاد اذیت نشه و مگه با ...

خوابگاه نداره

پیام نورم

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

با حقوق خودمه اما فایده نداره ممنون از دعای خوبت خدا خیرت بده

عزیزم متاسفانه با همین رفتار مادرها؛ ادمو مجبور میکنن یک انتخاب اشتباه داشته باشه و نتونه درست زندگی کنه.

سعی کن اهمیت ندی.بخاطر غر غر های مادرت ؛ تو چاه نیفتی.

متاسفم واسه ی اون مادر😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج اصلا اصلا راه چاره نیستا

از چاله در میای میفتی توی چاه!

یه راهی یه جایی خونه ای حتی شده ۴۰ متری با کرایه کم پیدا کم بگیر برو اونجا وامی بگیر نمیدونم امتیاز حسابی بخر وام بگیر یکاری بکن بالاخره از اونجا بزن بیرون توروخدا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

هیییبببچ وقت حرفهای مادرها رو جدی نگیرید

یه لحظه عصبانی میشن مغز و گوششون رو میبندن هرچی به دهنشون میاد میگن ولی باور کن بعدش خودشون بیشتر ناراحت میشن از چیزهایی که گفتن

شاید مادرت خسته است تحت فشاره اگه میتونی توی کارهای خونه کمکش باش

عزیزم متاسفانه با همین رفتار مادرها؛ ادمو مجبور میکنن یک انتخاب اشتباه داشته باشه و نتونه درست زندگی ...

تحقیر ها و منتهایی که میذاره خوردم میکنه

نمیدونی جقدر سخته

خودش گفت طلاق بکیر خودش گفت برو دانشگاه

اما حالا یک ساله روزگار ندارم

از عید تاحالا نزدیک ۱ ساله ک یه کتونی گرفتم حالا که پاره شده میگه چرا میخری؟

نخر

خرجت بالاست

چرا دانشگاه میری

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

هیییبببچ وقت حرفهای مادرها رو جدی نگیریدیه لحظه عصبانی میشن مغز و گوششون رو میبندن هرچی به دهنشون می ...

اصلا هم تحت فشار نیست اگر هم باشه بخاطر رفتار خواهرمه

چرا باید ساعت ۶ صبح عصبی باشه؟

مگه من چیکارش کردم

چون کفشم پاره شده

دیشب فهمید میخام بخرم اینکارو کرد ک نخرم

واسه همینه ها طلاق نمیگیرم چون خواهرم طلاق گرفت اومد دیدم بهش چیا گذشت الان هرچقدرم عذاب بکشم حاضر نیستم برم خونه مادرم گاهی هم گفته بیا بمون شوهرت ادب بشه ولی شوهرم صبح میرخ شب میاد ولی ادم با مادر همش یه جاس غر غر میزنن ادم روانی میشه

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

بنظر من بشین یک پیام بلندبالا تنظیم کن تموم حرفای دلتوبنویس ... بنویس که مامان تو مگه منو ۹ماه حمل نکردی مگه به دنیانیاوردی اگردوستم نداشتی چرااوردیم تودنیا حالا باحرفات هرروزموگریه میکنی کسی که طلاق گرفته خودش ناراحتی توقلبش زیاده چرا توام عوض اونکه به من دلداری بدی همراهم باشی اینجوری میکنی . اگر هر از خدابیخبری حرفی زده گفته چراطلاق گرفته تونبایدسر من خالی کنی توکه میدونستی شوهرمن مشکل داشت الکی که جدانشدم که حالا سرکوفتم بزنی بعدم خرج خودمو که خودم درمیارم مگه نگفتی بیا طلاق بگیر درس بخون من حمایتت میکنم پس چیشد

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

به مادرت بگو من خودم درآمد دارم مشکلت چیه.

مبادا بخاطر حرف های مادرت به فکر ازدواج بیفتی اونم ازدواجی که بدبخت کنه،

البته حدس میزنم مادرت میترسه ازدواج نکنی و بقیه بهش بگن دختر مطلقه داره به هر حال افکار سنتی

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
وقتی میگه خرجت بالاس همینارو در جوابش میگی؟؟؟

اه؟

میگم خرج رستوران و کافه دارم؟

خرج آرایشگاه دارم؟

خرج مسافرت دارم؟

خرج لباس های گرون دارم؟

خرج چی دارم؟

امروز گفتم خواستی طلاقمو نگیری

خواستی بچه نیاری

مال بابامه دلم میخاد بخورم

تحقیر ها و منتهایی که میذاره خوردم میکنه نمیدونی جقدر سخته خودش گفت طلاق بکیر خودش گفت برو دانشگاه ا ...

مگه باپول خودت نمیخری

؟

ازکارات و تصمیماتت حرفی نزن که اینجورکنه

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده