2777
2789
عنوان

یکم پز شوهرمو بدم 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 21815 بازدید | 297 پست
چقدر انرژی منفی حالم بهم خورد ..بعضی ها مثل شما فقط فاز و انرژی منفی دارن

منم از سادگی یسری زنا مث شما ک ذوق میکنید شوهرم شیکه.همش حمومه ادکلن میزنه بهم میخوره.حالا چون نماز میخونه فک میکنن خیانت نمیکنه.

میگی چشم زخم ، اگه چشم زخمه یعنی توی چشمه یعنی باید ببینه که اثر بزاره دیگه اینجا که نمیبینن این متن ...

در اینجا چشم ایهام داره و به دو صورت معنی میشه و صرفا فقط به معنای نگاه کردن نیست

میتونه به معنای نظر رو یک چیز هم صدق کنه

یعنی وقتی یک فرد رو یک چیز گمان بد ظن بد یا نظر بد داشته باشه میتونه به معنای چشم زخم باشه

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدجنس نیستم حقیقتو گفتم حقیقت تلخه مردی ک مدام نگزان ظاهرشه ی جای کار میلنگه این یکی از مهم ترین نشا ...

فرض کن نماز نمی خونه

بازم می گفتی خیانت می کنه؟یا نه می گفتی وووواو چه جنتلمن و باکلاس

بدجنس نیستم حقیقتو گفتم حقیقت تلخه مردی ک مدام نگزان ظاهرشه ی جای کار میلنگه این یکی از مهم ترین نشا ...

توجیهت میکنم چون قرار نیس هر می ب خودش میرسه خیانت کار باشه

دندون خراب داش

چون ما اولیتمون تو زندگی خودمونه همه رو درست کردیم

برا منم نصفه درست شد ک باردار شدم و نشد کامل درست کنیم الان بعد بارداریم دارم بازم میرم برا کاراش

ب این میگن بهداشت فردی ینی عجیب نیس ب دندونات برسی اتفاقا عجیبه ک دندون خراب داشته باشی

برا عطر پ ادکلن

من خودم براش میخرم

برا حموم رفتنش

شوهرم تو لاستیک سازی کار میکنه جایی ک پره از دود و کثیفی

اگه هر روز. حموم نره بدنش کثیف و سیاهه

بالا هم گفتم بازم میگم دلتو صاف کن

الان نماز و روزه از خوبی ها شد که اولین مورد هم آوردیش🤣

این مورد خوبی و بدی نیست از اعتقاداته

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

والا اینایی ک شما گفتی بیشتر ازش بوی خیانت میاد تا پز دادن.زیاد ب نمازو روزشم دل نده مذهبیا صیغه میک ...

عزیزم نگو این چه حرفیه آخه

مذهبیه واقعی اتفاقا خیلی به همسرش محبت میکنه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
فرض کن نماز نمی خونه بازم می گفتی خیانت می کنه؟یا نه می گفتی وووواو چه جنتلمن و باکلاس

من کاری با نمازش ندارم ولی نماز خوندن باعث نمیشه یکی کار بد نکنه ک عنوان کرده مگ آپشن ب حساب میاد.از نظر من جنتلمن مردیه ک سال ب سال برا خودش لباس و عطر نخره فقط و فقط برا زنو بچش خرج کنه

من کاری با نمازش ندارم ولی نماز خوندن باعث نمیشه یکی کار بد نکنه ک عنوان کرده مگ آپشن ب حساب میاد.از ...

بابا ولکن خب اون نظر توعه چیکارداری بیخودی نظر میدی ینی چی چون عطر میزنه دندون درس کرده خیانت کاره دیگ بنظرم حرف نزن ک بد ریدی برو بخاب

الان نماز و روزه از خوبی ها شد که اولین مورد هم آوردیش🤣این مورد خوبی و بدی نیست از اعتقاداته

مقید بودن ب ی مذهب چ اسلام چ مسیحیت یا بودایی ی امتیاز مثبت واس اون فرد محسوب میشه ینی ب یک چهارچوب هایی برای زندگی معتقده

الان نماز و روزه از خوبی ها شد که اولین مورد هم آوردیش🤣این مورد خوبی و بدی نیست از اعتقاداته

تاپیک پر بازدیو دیدم میگفت شوهرم هیتی میخام

بعدم بله برا من از خوبی هاس

چون من خودم تو نماز تق و لقم

وقتی می بینم شوهرم ب نماز ش پایبنده اونم تو دوره زمونه ای ک مردم هزار تا کار میکنن ذوق میکنم براش

توجیهت میکنم چون قرار نیس هر می ب خودش میرسه خیانت کار باشه دندون خراب داش چون ما اولیتمون تو زندگی ...

من دندونو نگفتم اینک مدام ب ظاهرش میرسه.شوهرمنم همی اینایی ک تو گفتیو داره دقیقن باید پزچیو بدم.مدام حمومه عطرو ادکلن میزنه هر هفته ی لباس جدید میخره. مردی ک مدام میره حموم داره غسل میکنه یکم شک کن لامصب😂

توجیهت میکنم چون قرار نیس هر می ب خودش میرسه خیانت کار باشه دندون خراب داش چون ما اولیتمون تو زندگی ...

شغل شوهر منم سخته میاد حموم میره ادکلن میزنه من حال کنم😂😂از نظر اون خانومه ادکلن زدن ینی خیانت😂😂از فردا پاچه شوهرمو میگیرم🥺🥺