2777
2789
آها ببخشید واقعا من متوجه نشدم آقا هستید معذرت میخوامآره ببینید همیشه از من گله میکنه که چرا بیمعرفت ...

خواهش آبجی جان مشکلی نداره .معذرت خواهی واجب نبود این من بودم که باید از شما عذر میخواستم داخل تاپیکتون بدون اجازه نظر دادم اونهم بخاطر راهنمایی و راهکار.ممنونم ازتون . درضمن نه شما مقصر هستید نه من خود سایت پروف منو عکس خانم گذاشته ، خداشاهده هرچی هم به نی نی یارها میگم درست نمیکنن فقط میگن به بخش فنی اطلاع میدیم هیچکاری نمیکنن بعدشم اینکه خودمم میخوام از گالری یه عکس دیگه بزارم ارور میده عوض نمیشه بیشتر کاربرهای عزیز هم متوجه نمیشن اما میفهمن که از قصد نیست بگذریم.

الان زیاد نمیتونم دقیق تشخیص بدم اشکال کار از کجاست کامنت اولم میخواستم بگم اما گفتم شما ناراحت میشید و اون هم اینکه گفتم میخواد بهت بگه من از تو سر تر هستم به این هدفش رسیده و تا حدودی متوجه شده که شما هم خودت قبول کردید ازت سر تر هست، ببین دقیق همین نیست شاید چیزهای دیگه مثلا این کنایه هست اشاره به چیزها و کارهای دیگه، درجواب این سوالت به نظرم اون با داشتن تو اعتماد به نفس پیدا میکنه درواقع تا موقعی که تورو داره اعتماد به نفسش بالاست و همه جوره برای تو نسخه میپیچه و در همه چی خودشو بالاتر از تو میبینه حالا فرض یکی دیگه از نظر تحصیلات شغل درآمد بالاتر از تو پیدا کنه باتو دوست بودن رو کسر شأن خودش میدونه دیگه لزومی درخودش نمیبینه با شما در ارتباط باشه. به نظرم تمام این رفتارهای که با شما داره باعث و بانیش خودتون هستید بیش از حد بها دادن بهش بیش از حد تعریف کردن و ارزش دادن بهش و مهم تر از همه مهربونی و دلسوزی و خجالتی بودن خودت .

خیلی ممنونم ازتون که وقت گذاشتیدبهترینای خدا قسمت شما ان شاءالله

از لطف و دعای قشنگتون سپاسگذارم ، باور کنید الان مغزم انگار هنگ کرده تمرکز ندارم روی مشکل خودتون چون فکرم فقط سمت کارها و رفتاری دوستتون هست دیگه نتونستم بهتون توضیح بدم شما باید چیکار کنید یا چگونه باهاش رفتار کنید که اونهم اینکه من متوجه شدم خیلی عاقلتر و داناتر و باشخصیتر از دوستتون هستید اما در شأن و شخصیتتون نیست درواقع در خون و ذاتتون نیست به بد رفتاری جواب اون دوستتون رو بدید اما هرچی ساکتر میشید اون یه پله میره بالاتر .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.