2777
2789
وای آره آررره آفرین چقدر خوب فهمیدی تودقیقا یه نفر که خوب منو میشناخت قبلا میگفت تو چرا هیچوقت حرف د ...

نه بابا خوب کردی گفتی. ولی خب کلا از خیلی قبل تر میتونستی بهش محترمانه بگی مثلا آیدا جان من اگر باهات صحبت میکنم دوست دارم منو بشنوی. بهم راه حل ندی. میدونم خوبی منو میخوای هااا اما کلا من فقط دوست دارم شنیده بشم. اگه میخوای خوشحالم کنی این شکلی خوشحال میشم. ممنون.

چون اینارو نگفتی دوست داری رابطرو قطع کنی. ترجیح میدی با قطع ارتباط، صورت مسئله رو انکار کنی ولی به هر حال این مشکل که حرفای دلتو نمیزنی تا ابد باهات میمونه اگه بهش رسیدگی نکنی و توی روابط بعدیت هم به همین شکله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامان من مثل دوست توئهمن همیشه سعی میکنم مشکلاتمو ازش قایم کنمخیلی منفی بافه و همیشه نیمه خالی لیوان ...

وای خیلی بده

بخدا چند سری حرفمو بهش زدم چنان منو علیه شوهرم شیر کرد از زندگیم متنفر شدم

تصمیم گرفتم هیچی نگم

تو یه زمینه درسی هم باهم بودیم رید به همه برنامه هام

وقتی خ ب درس میخوندم میومد میگفت خوب خوندم و انقدر میگفت که من بهم میریختم

وقتی نمیخوند انقدررر. انرژی منفی میداد منم نمیتونستم بخونم

از این آدما باید فرار کرد

دوستت حسود و خودخواه هست با زبون بی زبونی میخواد بهت بگه من از تو سر تر هستم خیلی هم دلت بخواد که با من دوست هستی ، درصورتی که خودش میدونه چی هست و چی نیست،هر لحظه هم ترس از دست دادن تورو و دیگرانو داره به خاطر اخلاقی که مورد پسند هیچکس نیست و قابل تحمل هیچ کس نیست .

نه بابا خوب کردی گفتی. ولی خب کلا از خیلی قبل تر میتونستی بهش محترمانه بگی مثلا آیدا جان من اگر باها ...

درسته عزیزم

من کلا این مشکلو دارم متاسفانه و چون اهل دوس بازی هم نیستم خیلی. برام مشکل ساز نیست، سعی میکنم با شوهرم و خونوادم راحت باشم

ولی درست میگی ممنونم ازت واقعا خیلی وقت گذاشتی

وای خیلی بدهبخدا چند سری حرفمو بهش زدم چنان منو علیه شوهرم شیر کرد از زندگیم متنفر شدمتصمیم گرفتم هی ...

بنظر من بدون عذاب وجدان کاتش کن

منم مامانمه مجبورم باهاش رفت و أمد کنم

اگر غریبه بود ....

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

واقعا درکت میکنم من حتی خواهرام درکی از مشکلاتم ندارن و خیلی نظر میدن که بگو شوهرت این کارو بکنه یا دخترت چرا این کارو نکرد اون کارو کرد نصیحت میکنن خیرخواهن اما اصلا نمیدونن مردا به حرف زن نیستن خودشون مجردن نمیدونن بچه ها لجبازن فقط هی نصیحت پشت نصیحت منم زیاد آنلاین نمیشم دیر به دیر جواب میدم میگم میگرن دارم.اعصاب آدم واقعا نمیکشه حق داری بخدا

دوستت حسود و خودخواه هست با زبون بی زبونی میخواد بهت بگه من از تو سر تر هستم خیلی هم دلت بخواد که ب ...

عزیزم چه قشنگ گفتی

اینا رو از کجا فهمیدی؟

ببین اصن اخلاق خاصی داره نمیتونم بگم

البته ریشه در مشکلات کودکی و خونواده ش هم داره

خیلی خیلی مهربونه ولی راه حل غلط میده، نمیشه اصلا رو حرفاش حساب کرد

واقعا درکت میکنم من حتی خواهرام درکی از مشکلاتم ندارن و خیلی نظر میدن که بگو شوهرت این کارو بکنه یا ...

وای آفرین

متنفرم از نظراتشون

بابا الان بچه ی من هیچیش نیست فقط تنهاس شهر غریبم کوچولوء چیکار کنم اخه؟ میگه با مشاور کودک حرف بزن

خوابشو تنظیم کن

ببرش فلان جا

نمیفهمن

دوس دارم بزنم دهن همه رو پاره کنم

اعصابم خورده بخدا

عزیزم چه قشنگ گفتیاینا رو از کجا فهمیدی؟ببین اصن اخلاق خاصی داره نمیتونم بگمالبته ریشه در مشکلات کود ...

آبجی من کاربر اقا هستم ، بهرحال اندازه فهم و هوش و تجربه ام میفهمم. بهرحال از گفته هات متوجه شدم چه خصوصیات و خصلتهای داره. حس برتری و خودشیفتگی در زمانی که دنیا بر وفق مرادش هست وبه قول معروف روی ابرهاست و حس بی اعتماد به نفسی و پوچی و تهی در زمان تنهایی و احساس بی ارزش بودن.

وای آفرینمتنفرم از نظراتشونبابا الان بچه ی من هیچیش نیست فقط تنهاس شهر غریبم کوچولوء چیکار کنم اخه؟ ...

به نظرم هیچی ارزش اینو نداره آدم به بچه کوچیک فشار بیاره هر کاری خودت به صلاح بچته انجام بده هیچکس به اندازه مادر بچشو نمیشناسه و صلاحشو نمیخواد به خودت فشار عصبی بابت هیچکس وارد نکن رها کن و با تصمیم خودت پیش برو عزیزم

به نظرم هیچی ارزش اینو نداره آدم به بچه کوچیک فشار بیاره هر کاری خودت به صلاح بچته انجام بده هیچکس ب ...

عزیز دلم مرسی ازت

کاملا درست میگی

برام دعا کن مامان خوبی باشم، دوس دارم همیشه بچم شاد باشه و بتونم انرژی داشته باشم براش

ان شاءالله بهترینای خدا قسمت شما عزیزم

آبجی من کاربر اقا هستم ، بهرحال اندازه فهم و هوش و تجربه ام میفهمم. بهرحال از گفته هات متوجه شدم چه ...

آها ببخشید واقعا من متوجه نشدم آقا هستید معذرت میخوام

آره ببینید همیشه از من گله میکنه که چرا بیمعرفتم و بهش پیام نمیدم

ولی آخه وقتی دوستی باهاش حالمو بد میکنه چجوری درارتباط باشم؟ کلا هم درونگرام، دوس ندارم زیاد با کسی درددل کنم

یه برنامه درسی مشترک داشتیم

هر وقت خودش خوب میخوند میومد انقدر تعریف میکرد ، که من استرس میگرفتم

هر وقت نمیخوند میومد همش میگفت حالم بده نمیتونم بخونم و ...

حال منم بد میکرد

ای کاش برا همیشه بیخیال من بشه و دیگه نیاد سمتم که میدونم بازم میاد

من نمیتونم باهاش جدی برخورد کنم و تمومش کنم

عزیز دلم مرسی ازتکاملا درست میگیبرام دعا کن مامان خوبی باشم، دوس دارم همیشه بچم شاد باشه و بتونم انر ...

بدون شک شما بهترین مادر دنیایی،خواهش میکنم،مرسی ایشالا همه ی خوشیها سهم دلتون باشه