2777
2789
جدا بشیم بچه بدبخت میشه خودمونم از این بیشتر میشکنیم خونواده هامون هم داغون میشن

طلاق با وجود بچه یعنی خود مرگ.من ازدواج دوومه یکبار دوران عقد جداشدم خیلی راحت بود خیلی چون بچه ای در کار نبود دوباره با پسر ازدواج کردم.ولی طلاق با وجود بچه.نیازای متلی و جنسی خیلی زجر آوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدی اینه نمیتونم خیانتشو برای کسی بگم یا کاراشو چون آتو میدم دست بقیه خونواده هم بگم حرص میخورن همین ...

خدا لعنت کنه اطرافیان و فامیل روکه بخاطر همینا ما مجبوریم بسازیم... وگرنه میشیم دشمن شاد

خانواده که هیچی بخدا مامانم مشکل فشار داره خواهرام همشون زندگیشون پر از مشکل؛ که برای مامانم هی تعریف میکنن... من هیچی نمیگم که بار اضافه نشم رو دوش مامانم

ولی رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون

کاربر سال ۹۶
طلاق با وجود بچه یعنی خود مرگ.من ازدواج دوومه یکبار دوران عقد جداشدم خیلی راحت بود خیلی چون بچه ای د ...

منم همینم نامزدی جدا شدم و با پسر بچه ازدواج کردم الان جدا بشیم بدتر از قبله

من دارم تلاااش میکنم که ازش فاصله بگیرم اتفاقا ، بعد از خیانتش با اینکه خودشو جر داد تا ببخشمش و خیلی رفتارای خویی کرد و کلی کادوهای کرون بزام میخره همش

متم شخصیتم متأسفانه عشقی احساساتی و وابسته ست ، ولی دارم تلاش میکنم که دیگع مثل قبل نباشم باهاش ، محلش ندم و باهاش خوب نباشم. خیلی سختمه دلم میگیره وقتی میبینم باید به شوهر خودم وابسته تباشم ولی چاره ای نیست

حَسبی الله💫🍃
خدا لعنت کنه اطرافیان و فامیل روکه بخاطر همینا ما مجبوریم بسازیم... وگرنه میشیم دشمن شادخانواده که ه ...

منم سعی میکنم نگم بی ادبی هاشو که خونواده ام اذیت نشن

تا حدودی درسته ولی منی ک با شوهرم دوست بودم و عشق چشممو کور کرده بود چی.از نظر من ازدواج ی هندونه در ...

آره اینم هس

دقیقا خواهر همه چی شانس و اقبال میخواد

تا آدم نره زیر یه سقف نمیفهمه طرفش چجوریه

کاربر سال ۹۶

من درست یک ماهه بشدت از شوهرم دور شدم .میاد طرفم حتی واسه بغل اجازه نمیدم نمیذارم بوسمم کنه قهر نیستم ولی دیگه حسی بهش ندارم باعثشم خودشه.

تمام کمال از لحاظ مالی معنوی حمایتش کردم وضع مالیش صفر بود مادر پدر نداشت

خانواده بهش دادم جسمی روحی بهش رسیدم صاحب خونه باغ ماشین زمین شد زیر سایه ارث من

اخرش برگشت به من گفت تو منو بدبخت کردی

این یه جمله اش رو هیچ جوره نمیتونم فراموش کنم

من پدرم برام خونه میخواد بخره خرید از اینجا میرم اگ. اومد خونه ایی ک خریدم حرف اضافه بزنه جدا میشم ا ...

خدا حفظ کنه پدرتو... تا قطعی نشده هیچ حرفی در مورد خونه به هیییچکس نزن

اره اول آرامش و خودت و بچت مهمه

کاربر سال ۹۶
آره اینم هسدقیقا خواهر همه چی شانس و اقبال میخوادتا آدم نره زیر یه سقف نمیفهمه طرفش چجوریه

یسری زنارو میبینم زندگیا عالی پول و همه چی دارن بعد از ی جا دیگ کمبود دارن یکی هس بچه دار نمیشه چنساله تو مطب دکتراس.دیگ هیچکی شش دانگ نیس