2777
2789
هر وقت رابطه بخوان ابراز علاقه میکنن انگار وسیله ایم هیچ جوری باعث نمیشه شاد باشیم... بریم دریا میگه ...

خدا قربونش برم انگار بعضی از مردا رو کاربن گذاشته آفریده

حق داری عزیزم🥺🥺🥺 من و تو از این نظر عین همیم

شوهر منم همین ویژگی ها رو داره با این تفاوت که جلو مردم خییییییلی اجتماعی و سر زبون داره و با همه گرم میگیره

ولی تو این چهار سال با من دعواهایی کرده که اگه برای خانوادم تعریف کنم باور نمیکنن

بشدت هم بچه ننه یعنی بشدددددت ها

هوفففف تا همین امشب داشتم فکر میکردم چی شد که من اینو انتخاب کردم؟یعنی میشه زمان برگرده عقب؟

کاربر سال ۹۶
چرا باید مردیو ببوسم ک ده ساله داره بهم خیانت میکنه پول نمیده دندون خرابمو درست کنم دو ساله دندونم خ ...

هعی چی بگم کاش جدا میشدی چون بچه خونه زندگی شاد میخواد

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بهم ثابت شد حتی خواهر ادم پاش برسه حاضره زندگیت از هم بپاشه ولی خاری پای خودش نره یه درس بزرگی گر ...

عزیزم متاسفم.ولی من اگ تنها چیز خوشبختیم این باشه این ک خانواده خیلی خوبی دارم و خداروشکر میکنم

خدا قربونش برم انگار بعضی از مردا رو کاربن گذاشته آفریدهحق داری عزیزم🥺🥺🥺 من و تو از این نظر عین ه ...

شوهر منم تو جمع با همه گرم میگیره خونه وحشیه و بددهن

عزیزم متاسفم.ولی من اگ تنها چیز خوشبختیم این باشه این ک خانواده خیلی خوبی دارم و خداروشکر میکنم

خدا برات حفظشون کنه

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

هعی چی بگم کاش جدا میشدی چون بچه خونه زندگی شاد میخواد

فک میکنی جداشم شرایط بهتر میشه.ی زن مطلقه بدون پول با ی دختر بچه کجا جا داره.ن ازدواج بهتری در راهه.بچه آواره و درمونده ک هروز باید مث توپ بیوفته دست پدرو مادر.نیازمالی جنسی و هزارتا مشکل دیگ

خدا قربونش برم انگار بعضی از مردا رو کاربن گذاشته آفریدهحق داری عزیزم🥺🥺🥺 من و تو از این نظر عین ه ...

بدی اینه نمیتونم خیانتشو برای کسی بگم یا کاراشو چون آتو میدم دست بقیه خونواده هم بگم حرص میخورن همین جوریشم میدونن بددهنه

اوایل ازدواج ک همه خوبن.ولی اگ بهم بگن ی نصیحت ب دخترای بکن ک میخوان ازدواج کنن تنها حرفم اینه با مر ...

میدونی من خیلی بی تجربه بودم

با هیچ پسری برخورد نداشتم

خیلی به قول با حجب و حیا بودم

ولی اشتباهه

آدم با جنس مخالف حرف بزنه نشست و برخاست کنه از اخلاقشون تا حدودی مطلع میشه

من انگار با چشم بسته وارد یه دنیای جدیدی شدم و یهو چشمم باز شد...

و این شد که در عرض چهار سال این همه شکسته شدم

کاربر سال ۹۶
فک میکنی جداشم شرایط بهتر میشه.ی زن مطلقه بدون پول با ی دختر بچه کجا جا داره.ن ازدواج بهتری در راهه. ...

جدا بشیم بچه بدبخت میشه خودمونم از این بیشتر میشکنیم خونواده هامون هم داغون میشن

میدونی من خیلی بی تجربه بودمبا هیچ پسری برخورد نداشتمخیلی به قول با حجب و حیا بودم ولی اشتباههآدم با ...

تا حدودی درسته ولی منی ک با شوهرم دوست بودم و عشق چشممو کور کرده بود چی.از نظر من ازدواج ی هندونه دربستس.ک با هرکی با ی شانسی باز میشه

کوچه روشن کن و خونه تاریک کنن هر چی میگه جواب نده تا خودش آروم بشه

من پدرم برام خونه میخواد بخره خرید از اینجا میرم اگ. اومد خونه ایی ک خریدم حرف اضافه بزنه جدا میشم اواره هم نمیشم راحت زندگی میکنم