2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینطوراوایل خیلی بهش وابسته تر بودمولی الان طی این چند سال به سری رفتارایی ازش دیدم که کلا ۱۸۰ ...

منم میخوام بهش نزدیک شم یاد بددهنی و اذیت کردنشاش می افتم

قبلا خیلی برام مهم بود که همیشه دوسم داشته باشه همیشه ازم راضی باشه فلان

ولی الان اصصصصلا

حتی خیلی وقتا حرفای سنگین و کلفت بهم میزنه تو دعوا هامون ولی من حوصلم نمیشه حتی بهش جواب بدم

قبلا برای حرفاش گریه میکردم

الان مهم نیس

کاربر سال ۹۶
ارزشش رو نداره

ب هر حال شما قراره سالها باهم زندگی کنید این حس ها اول ب خودتون ضربه میزنه بعد ب همسر . مگر اینکه بخواید جدا بشید

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

منم میخوام بهش نزدیک شم یاد بددهنی و اذیت کردنشاش می افتم

وای این مرور خاطرات خیلی بده منم هنوووز حرفایی که اوایل ازدواجمون بهم زد یادم نرفته

انگار مثلاً دیروز گفته

کاش مردا ذره ای درک داشتن بخدا

کاربر سال ۹۶
قبلا خیلی برام مهم بود که همیشه دوسم داشته باشه همیشه ازم راضی باشه فلانولی الان اصصصصلاحتی خیلی وقت ...

منم با حرفاش گریه میکردم الان فوش ک میده بیشتر از قبل ازش فاصله میگیرم. دوست ندارم کنارش بخوابم یا دوست ندارم براش ارایش کنم یا دوست ندارم سوپرایزش کنم اهمیت خودشو از دست داده

وای این مرور خاطرات خیلی بده منم هنوووز حرفایی که اوایل ازدواجمون بهم زد یادم نرفتهانگار مثلاً دیروز ...

من با اصرار باهاش ازدواج کردم الان اگ حرفش تو خونواده ام میشه ی حس سرافکندگی دارم ک شوهرمه چون همه میدونن جوشی و بددهنه افتخار نمیکنم بهش.

سالی که ما عروسی کردیم همزمان با چند نفر از فامیلامون در عرض مثلاً یک ماه مراسمامون برگزار شد

یعنی هممون هم دوره بودیم

الان خانمای اونا رو ببینی ؛ از دوران مجردیشون جوون تر و شاداب تر و سرحال تر و خوشگل تر و شیک تر شدن... ولی من خیلی لاغر و سبزه شدم و بسرعت موهام سفید شده و داره بیشتر میشه

اینا همه تاثیر رفتار شوهره

کاربر سال ۹۶

ی چیزی میگم نیاید بزنید شوهر ن رفیقت میشه مث پدرو مادر ن همدمت مث خواهرو برادر چ بسا ک دشمن مخفیتم باشه کلن رو شوهر هیچ جوره حساب نکنید.هرجور باشه اون ی غریبه اس ک فقط ی نقطه اشتراک باهات داره اونم بچته.این نظر من بود کلن مردارو جدی نگیرید

منم اوایل خیلی وابسته بودم ولی الان ن

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

من با اصرار باهاش ازدواج کردم الان اگ حرفش تو خونواده ام میشه ی حس سرافکندگی دارم ک شوهرمه چون همه م ...

درکت میکنم عزیزم

روز اول با هزار وعده و زبون شیرین میان

ولی بعدش ...

شوهر من به مامانم گفته بود به خاک بابام خوشبختش میکنم

خوشبخت کردنشم دیدم😊😊😊

از قیافم معلومه

هر کی میبینه بهم میگه چرا اینجوری شدی

عکسای دوران مجردیمو میبینم باورم نمیشه من بودم

کاربر سال ۹۶