ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اره ولی من الان حتی خانوادمم ندارم تنها کسی که کنارمه همسرمه کسی که نمیزاره کسی بهم تو بگه کلن خانواده ی همه هم مث هم نیستن
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
سالی که ما عروسی کردیم همزمان با چند نفر از فامیلامون در عرض مثلاً یک ماه مراسمامون برگزار شدیعنی هم ...
هر وقت رابطه بخوان ابراز علاقه میکنن انگار وسیله ایم هیچ جوری باعث نمیشه شاد باشیم... بریم دریا میگه حال نداریم بریم جنگل میگه حال ندارم... بریم دور بزنیم تا رفتیم بسه بریم خونه... نه مایه ارامش هستن نه اسایش زندگی... از سرکار میاد حرف نمیزنن میگن خسته ام تلوزیون تا یک شب روشنه دو. کلمه حرف بزنی می گه هیس ببینم تلوزیون چی میگه... کلا خودمو ازش کنار کشیدم
من بخاطر دخترم تحمل میکنم.بچها دوسدارن پدرو مادر باهم خوب باشن دخترمن مدام میگ مامان بابارو دوست داش ...
خب چرا؟حالا ما همش درحال بوسیدنو بغل کردنیم یعنی از بچگی عادت کردن جوری که شبی شوهرم بخاد بره سرکار پسرم میگه یادت نره مامانو ببوسیااا گنا داره😐😐😂
یه زمانی عشق رواز ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشوجلوم بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم توهم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین
اوایل ازدواج ک همه خوبن.ولی اگ بهم بگن ی نصیحت ب دخترای بکن ک میخوان ازدواج کنن تنها حرفم اینه با مرد پولدار ازدواج کن مردا همینن در هرصورت خیانت میکنن ـ حتی اگ عاشقت باشن.حداقل گریه تو ی قصرخیلی بهتراز گریه تو زیرزمین نمور مستاجریه
من بهم ثابت شد حتی خواهر ادم پاش برسه حاضره زندگیت از هم بپاشه ولی خاری پای خودش نره یه درس بزرگی گرفتم که بیشتر خودمو دوست داشته باشم