2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 76265 بازدید | 415 پست
اگه شوهرم سرچ گوشی من و ببینه ۳ طلاقم میکنه من شوهرم و از چشام بیشتر دوسش دارم اما سرچ گوشیم بعد مرگ ...

😹😹😹😹😹

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم منم مثبت اندیش باشم ولی چیزی خوبی ذهنم نمیاد خواهرم صدشو گذاشته برا همسرش

خیلی سخت میگیرید

یعنی اجازه اینو نداشته که بره دنبال سوالی که براش ایجاد شده

اونکه قصد کاری نداره فقط خواسته بدونه

خواهرت صدشو کذاشته اونم مطمنا ادم خوبیه دیگه

والا اولش گفت من ی هنگ کردم برا من غیر عادیه همسر خودم همچین سرچی کنه ذهنم درگیر میشه مث این میمونه ...

چه ربطی داره؟

من خودم هر چند وقت از سر کنجکاوی از همسرممیپرسم پول سکه های مهریم چقدر شده؟

باید فکر کنه مهرم رومیخوام بزارم اجرا.

حالا بگذریم که بیشتر از مهریم هم ملک و اینا به نامم زده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
بیچاره مرده حتی ی سرچم نمیتونه بکنه مردا هرررکاری بخان میتونن انجام بدن چ زن چ مرد شوهرش میتونه کاری ...

مردا پسرا خیلی ناقلا شدند

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

ممنونم بابت راهنمایی تک ب تکتون

عذر میخوام ک تک ب تک نتونستم جوابتونو بدم

شاید حق با شماست ما حساسیم،

حالم اوکی نیست بااجازتون برم

شبتون بخیر همگی

خدایا ازت سپاسگزارم بابت همه نعمتای قشنگت💚

اره خب اما زن میتونه بعد فوت مهریه رو بذاره اجرا و اموالش و بگیره

اره اینم فهمیدم ولی در کل به نظرم در قانون به خانوما ظلم شده ینی چی واقعا، اومدیمو مهریه خانوم کم بود یا قبلا به شوهرش بخشیده بود

بابت سوالتباید بگم لازم ب حق طلاق نیست برا مردهر موقع مرد بخواد میتونه درخواست طلاق بده و ۱۴ تا سکه ...

اسی این چه کاریه

طرف یه سرچ کرده

این سوال ممکنه حتی برای مادر ۶۰ ساله منم پیش بیاد آدم کنجکاو میشه

واقعا خواهرتون نابالغه

الله اکبر

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی اخلاقی و رفتاری مستر دارسی هستم😼

من باردارم بچه شکممه هرشب مهریمو حساب میکنم اعلام میکنم😂😂😂😂بعدم خوشحال میشم انگاری ک همشو گرفتم 😐تهدید کنان بسمت اشپزخونه میرم کاش شوهرمم یکم جدی بگیره😂

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
پس بعضی از آقایون که زن حساس دارن حق دارن مخفی کاری میکنن ی چیزایی رو پاک میکنن یا کلا قفل میکنن وقت ...

ادمهای سختگیر دروغگوهای ماهری تربیت میکنن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید