2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 77356 بازدید | 415 پست
بابت سوالتباید بگم لازم ب حق طلاق نیست برا مردهر موقع مرد بخواد میتونه درخواست طلاق بده و ۱۴ تا سکه ...

متاسفم برا خواهرت یجورایی

با یه سرو انقدر قضاوت و پیش داوری

ببخشیدا اینکار بی چسم و روییشو نشون داد

من بجا شوهرش بودم خیلی ناراحت میشدم و نزن درموردش عوض نیشد

بقول خودت خیلی میخواستتش و همه جوره براش بوده خیلنت نکرده طلاق نخواسته که یه سرچ کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همه چی رو سرچ میکنم وقتی چیزی میشنوم که راجع بهش نمیدونم سرچ میکنم که اطلاعاتم بره بالا

مثلا همین چن وقت پیش سرچ کردم ولی دم مرد کیه ؟پس یعتی من میخام شوهرمو بکشم؟؟؟

دلیل نمیشه هر کی هر چی سرچ کرد جنجالیش کنید

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
متاسفم برا خواهرت یجورایی با یه سرو انقدر قضاوت و پیش داوریببخشیدا اینکار بی چسم و روییشو نشون دادمن ...

دلیل این همه حرفو داستان درست کردن و کش دادن یه سرچ ساده فقط بیکاری و خوشی زیادیه.ادمی که توی زندگیش هزارجور دغدغه داشته باشه دیگه به یه سرچ کوچیک گیر نمیده.مرد اگه خیانتکارم نباشه با همین گیر دادنا خیانتکار میشه

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
شاید از سر کنجکاوی رفتهمن خودم یه دفعه رفتم تو این کانالای صیغه یابی ببینم چخبرهرفتم یه سری شرایطو خ ...

وااااای، فک کن شوهرت میدید😂😂😂🤣🤣🤣

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

حاضرم قسم بخورم استارتر منتظر بود بگیم میخواد طلاقش بده

اره وقتی همه میگن هیچی نیست خواهرت دچار سوءتفاهم شده جای اینکه خیالش راحت شه خوشحال شه برعکس ناراحت میشه

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
اره

وا اسی خواهرت دنبال زیر بغل ماره؟

آخه اینم شد مشکل؟بیچاره شوهرش

تازه میگی صدشو گذاشته واسه شوهرش و زندگیه قشنگی دارند؟خب ممکنه آدم هزار چیز سرچ کنه شاید براش سوال بوده،اگه بخاطر همچین چیز مسخره ای خواهرت پاشده اومده قهر که بنظرم این زندگی اصلا از اول زندگی نبوده

خواهرت زیادی حساسه

اسی احساس میکنم خواهره خودتیاحتمال داره فقط برای اطلاعات عمومی سرچ کرده باشهبا این رفتار حساس ممکنه ...

منم مثل شما حس کردم برای خودش پرسیده

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟