2777
2789
عنوان

جنوبیا چجور آدمایی هستن سوال

159 بازدید | 29 پست

میخوام نظر شما رو بدونم به نظر شما جنوبیا چه جور آدمایین؟

ازدواج با یه پسر جنوبی چطوره؟

چه رسم و رسوم و خصلتهای خوب و بدی دارن؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهر؟

اهواز

بالا یادم رفت بگم

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بیلمیرم 🤷🏼♀️

متوجه نشدم؟

من جنوب زیاد رفتم والا خیلیی ادمای با معرفت و شادین ، و همچنین خوش اخلاق

ررسم و رسوم یا آداب رفتاری خاصی ازشون ندیدی که بد باشه؟

جنوبی ها به فردیت اهمیتی نمیدن و یک جورایی قومیتی زندگی میکنن. عزت نفس پایینی دارند.

اینها رو در نظر بگیر حتما

مطمئن باش اون شخص و خانواده اش جدای از هویت جمعی به هویت فردی و استقلال و فردیت خودشون اهمیت میدهند

بستگی ب شهرش داره

معمولا رسم جهاز ندارن و لوازم خونه و خونه با داماده برای عروس کلی طلا میخرن عروسیا عمدتا مفصل و چند روزه هست اخلاق و اینام ک دیگه بستگی ب شخص و خانواده ش داره

جنوبی ها به فردیت اهمیتی نمیدن و یک جورایی قومیتی زندگی میکنن. عزت نفس پایینی دارند.اینها رو در نظر ...

آره خیلی رفت و آمد صمیمانهتر و بیشتری با همدیگه دارن اینو منم دیدم

چه عادات رفتاری یا آداب و رسوم بدی دارن به نظرت؟ یا برعکسش خوب