2777
2789
عنوان

به چله بری برای حامله شدن اعتقاد دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 64 پست

پس شما علنا میگی اینهمه دکتر برن سرشونو بذارن بمیرن دگ توروخدا یکم بخودتون بیاین ببینین توچه قرنی زندگی میکنیم

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه میگن ممکنه بعد زایمان چله. افتاده باشه چله گرفتن چجوری توضیح میدین خودمم میتونم انجام بدم باید چیکار کنم کمک کنید 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
چله بری چیه؟توضیح بده.

عزیزم میری پیش یه سید میگی برای چله اومدم با هفت تا نخ ابریشم و چندتا دعا انجام میدن که باید به بازوت ببندی و .... خودشون توضیح میدن برات که چیکارکنی

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢

وای ماهم ۳ یا ۴ روز بعد عروسیم ..رفتم عروسی فامیل شوهرم ..یعنی منم باردار نمیشم؟؟ اقدام کردم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
شما رفتی عروسی اون بنده خدا چله ات افتاده رو اون  ببین بعد از عروسیت ختم بهشت زهرا یا دیدن نو ...

چرا هر دوتاش رفتم.پیش چندتا سید رفتم همشون میگن چله داری ولی نمیگن چله ی چی

وای ماهم ۳ یا ۴ روز بعد عروسیم ..رفتم عروسی فامیل شوهرم ..یعنی منم باردار نمیشم؟؟ اقدام کردم

عزیزم میگن قبلش باید بری چله بری وگرنه نه

منم اعتقاد ندارم ولی مادر شوهرم چله میبره به طرز غیر قابل باوری هم واسه هر کی چله بریده اون طرف در عرض یکی دو ماه حامله شده .واقعا نمیدونم حکایتش چیه هی میخوام باور نکنم ولی موردا هی بیشتر میشن که حاملخ شدن

منم اصلانميدونستم چيه چله واين چيزا ولي خانواده شوهرم اعتقاد دارن يه هفته بعد عروسيم رفتم عروسي موقعي كه عروس وداماد وارد مجلس ميشن بايد بري بيرون بعدبياي داخل

😎😎