سلام.من و شوهرم هیچ مشکلی نداریم.الان دوساله که منتظریم.من روز بعد از عروسیم رفتم عروسی.میگن چله عروس روم افتاده.الان اون عروسی که من رفتم عروسیش اونم حامله نمیشه😢شماها اعتقاد دارین؟برم چله بری؟
دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای ماهم ۳ یا ۴ روز بعد عروسیم ..رفتم عروسی فامیل شوهرم ..یعنی منم باردار نمیشم؟؟ اقدام کردم
. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر دیدم که میگما ...... (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
منم اعتقاد ندارم ولی مادر شوهرم چله میبره به طرز غیر قابل باوری هم واسه هر کی چله بریده اون طرف در عرض یکی دو ماه حامله شده .واقعا نمیدونم حکایتش چیه هی میخوام باور نکنم ولی موردا هی بیشتر میشن که حاملخ شدن
منم اصلانميدونستم چيه چله واين چيزا ولي خانواده شوهرم اعتقاد دارن يه هفته بعد عروسيم رفتم عروسي موقعي كه عروس وداماد وارد مجلس ميشن بايد بري بيرون بعدبياي داخل