2777
2789
عنوان

به چله بری برای حامله شدن اعتقاد دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 64 پست
منم اعتقاد ندارم ولی مادر شوهرم چله میبره به طرز غیر قابل باوری هم واسه هر کی چله بریده اون طرف در ع ...

اره منم به عینه دیدم که میگم.متاسفانه امروز پریود شدم.سید بهم گفته بعد از اینکه پاک شدی یا صبح دوشنبه یا صبح چهارشنبه بیا پیشم

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢

خب من اعتقاد ندارم لطفا بگین چیکار کنم پیش کی برم؟؟؟؟

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میری پیش یه سید میگی برای چله اومدم با هفت تا نخ ابریشم و چندتا دعا انجام میدن که باید به بازو ...

زندایی منم همینطور شد گفتن چله اش را افتادهرو نمدونم کی همه این کار هارا کرد

نه بابا عزیزم الکی به خودت استرس نده انشالله زود مامان میشی 

باید چیکارکنم مادرشوهرتون چیکار میکنه؟؟ ۶ماه اقدامم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
چرا هر دوتاش رفتم.پیش چندتا سید رفتم همشون میگن چله داری ولی نمیگن چله ی چی

خب گلم چله ی شما رو اون عروس افتاده

ولی چله ای که رو شماست از چیز دیگه ست

میتونی یا با این کاسه فلزی ها که دعا داره وچهل تا کلید ازش اویزونه غسل کنی 

با اینکه نوزادی که چله در میاد میشورنش بعد غسل میدن یه تشت زیر نوزاد بگیرن اب غسل بریزه تو اون بعد یه کم از اون اب بپاشن رو سر و صورت اونی که چله روشه

راه های متفاوتی هست بازم از قدیمیا بپرسید

ایشالا که مشکلتون رفع میشه

اره منم به عینه دیدم که میگم.متاسفانه امروز پریود شدم.سید بهم گفته بعد از اینکه پاک شدی یا صبح دوشنب ...

نمیدونم چی بگم ولی جالبش اینه که مادر شوهرم وقتی داره واسه کسی چله میبره میگه هر کی بره پیشش جنشیت بچه اون میشه مثلا من دو بار حین چله بریدن رفتم پیشش البته نمیدونستم داره چیکار میکنه ها بچه ها دختر شدن .واقعا نمیتونم درک کنم این مسایل رو

خب من اعتقاد ندارم لطفا بگین چیکار کنم پیش کی برم؟؟؟؟

عزیزم شما میگی اعتقاد نداری شاید برات جواب نده ولی میتونی بری پیش این دعا نویسا. ولی از من میشنوی قلبتو پاک کن و اعتقاد داشته باش شاید حواب داد.منکه بهش معتقد شدم انشالله برم انجام بدمش نتیجه بگیرم😢😢😢خسته شدم از انتظار

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢
اره منم به عینه دیدم که میگم.متاسفانه امروز پریود شدم.سید بهم گفته بعد از اینکه پاک شدی یا صبح دوشنب ...

بیخوری نرو پولاتو حروم کن خرافاته زندای من بعد این کار ها را رفت رحم اجاره کرد الانم ی دختر ی ساله

باید چیکارکنم مادرشوهرتون چیکار میکنه؟؟ ۶ماه اقدامم

دقیق نمیدونم چیکار میکنه ولی آخرش یه بطری آب میده به طرف میگه با اون آب غسل کنه  .واسه این کارشم از کسی پولی نمیگیره که بخوام بگم واسه پول اینکارو میکنه

من یه ماه بعد عروسیم مادر مادربزرگ شوهرم فوت کرد رفتم ختم😐 ینی چی چله؟

منم واسه همین ۵ ماهه نمیشم؟؟؟؟

راسته؟

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
دوس ندارم اینو بگم ولی اعتقاد دارم، من بعد از ۵.۶سال با چله بری به فاصله یک ماه باردار شدم.

شما چرا چله داشتین خب؟

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞