2777
2789
عنوان

مامانم خیلی مظلومه مادرشوهرم گریه شو درآورد

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 24 پست
زیادی تو مود گریه هستین این چیزا کم و بیش تو بیشتر خانواده ها هست ولی اینقدر حساس نیستن و مدام گریه ...

اونا که گریه نمیکنن چرا اینطوری فکر کردن همه؟ فقط تنها هستن. پدر و مادرم هردو بچه ی آخر هستن و تو سن کمتری نسبت به بقیه ی خواهر برادرا پدر و مادرشون رو از دست دادن، پدرم که تو بچگی یتیم شده. دوست داشتم دستشون بزارن روی شونه ی من، دیگه تنها نباشن، از ضعف خودم ناراحتم

I will always love you❤️💖💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا😐

ببخشید ولی خیلی عجیبین

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
خب من جوابشو دادم ولی مگه آب ریخته جمع میشه؟ به هر حال اون حرفو زده و بدتر از اون باعث بی اعتمادی من ...

رفت و امدت رو با شوهرت به خونه مادرت رو زیاد کن باور خوشحال میشن انشالله که همیشه در حال خنده باشید دیگه هم برای این مسئله گریه نکن دختر به این خوبی دارن دیگه

رفت و امدت رو با شوهرت به خونه مادرت رو زیاد کن باور خوشحال میشن انشالله که همیشه در حال خنده باشید ...

رفت و آمدمون زیاده

چه خوبی من که کاری براشون نکردم

I will always love you❤️💖💗